Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Van Morrison - Keep It Simple

Cover Van Morrison - Keep It Simple
CD
Exile / Polydor 1763077

Album

Jaar:2008
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/03/2008 (Positie 40)
Laatste week notering:19/04/2008 (Positie 99)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:5247 (731 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 55 / Weken: 2
de  Piek: 12 / Weken: 7
at  Piek: 26 / Weken: 3
nl  Piek: 12 / Weken: 12
be  Piek: 27 / Weken: 5 (V)
se  Piek: 11 / Weken: 7
no  Piek: 7 / Weken: 2
dk  Piek: 16 / Weken: 2
it  Piek: 32 / Weken: 4
es  Piek: 14 / Weken: 8
au  Piek: 43 / Weken: 2
nz  Piek: 15 / Weken: 4

Tracks

14/03/2008
CD Exile / Polydor 1763077 (UMG) / EAN 0602517630772
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Can A Poor Boy?
  5:38
2.School Of Hard Knocks
  3:41
3.That's Entrainment
  4:28
4.Don't Go To Nightclubs Anymore
  4:27
5.Lover Come Back
  5:13
6.Keep It Simple
  3:32
7.End Of The Land
  3:14
8.Song Of Home
  4:11
9.No Thing
  4:29
10.Soul
  3:32
11.Behind The Ritual
  6:57
   
28/03/2008
LP Polydor 06025 1763262 (UMG) / EAN 0602517632622
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.How Can A Poor Boy?
  5:38
2.School Of Hard Knocks
  3:41
3.That's Entrainment
  4:28
4.Don't Go To Nightclubs Anymore
  4:27
5.Lover Come Back
  5:13
6.Keep It Simple
  3:32
7.End Of The Land
  3:14
8.Song Of Home
  4:11
LP 2:
1.No Thing
  4:29
2.Soul
  3:32
3.Behind The Ritual
  6:57
Bonus Tracks
4.Blue And Green (Live)
5:52
5.Little Village (Live)
6:11
6.And The Healing Has Begun (Live)
7:11
   

Van Morrison   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Have I Told You Lately12/08/1989147
Open The Door (To Your Heart)06/10/2012Tip: 64 
Real Real Gone (Van Morrison / Michael Bublť)28/02/2015Tip: 17 
Too Late03/09/2016Tip 
Every Time I See A River10/12/2016Tip 
Transformation02/09/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Days Like This01/07/1995235
The Healing Game22/03/1997423
Back On Top27/03/1999293
Down The Road01/06/2002285
What's Wrong With This Picture?01/11/2003213
Magic Time28/05/2005287
Pay The Devil18/03/2006583
At The Movies - Soundtrack Hits24/02/2007703
Still On Top - The Greatest Hits10/11/2007585
Keep It Simple22/03/2008275
Astral Weeks: Live At The Hollywood Bowl14/02/2009537
Born To Sing: No Plan B06/10/20121419
Duets - Re-Working The Catalogue28/03/20152019
It's Too Late To Stop Now18/06/20161918
Keep Me Singing08/10/2016722
The Authorized Bang Collection06/05/20171422
Roll With The Punches30/09/2017913
Versatile09/12/2017369
You're Driving Me Crazy (Van Morrison and Joey DeFrancesco)05/05/2018358
The Prophet Speaks15/12/2018356
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

James Egon
Member
****
Knappe 4. Kein Titel drauf, der mir überdurchschnittlich gut gefällt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.