Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arsenal - Lotuk

Cover Arsenal - Lotuk
CD
Playout! POMCD009 (be)

Album

Jaar:2008
Label:PLAYOUT!
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/04/2008 (Positie 5)
Laatste week notering:26/09/2009 (Positie 95)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:56
Positie aller tijden:305 (8511 Punten)
Alternatieve albums:12/04/2008 / Piek: 1 / Weken: 67
Belgische albums:12/04/2008 / Piek: 1 / Weken: 40
Mid price:23/01/2010 / Piek: 3 / Weken: 9
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 56 (V)

Tracks

07/04/2008
CD Playout! POMCD009 (PIAS) [be] / EAN 5425017140160
Toon detailsAlles beluisteren
1.Estupendo
  5:12
2.Not A Man
  4:21
3.Egun
  4:30
4.Who We Are
  5:05
5.Lotuk
  5:05
6.Denikemba
  1:05
7.Turn Me Loose
  4:40
8.Selvagem
  4:22
9.Diggin A Hole
  3:47
10.The Letter
  7:56
11.Sandness
  5:17
   

Arsenal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mr. Doorman21/06/2003Tip: 2 
Switch14/05/2005Tip: 8 
Saudade30/07/2005Tip: 17 
Lotuk26/04/20081911
Estupendo30/08/2008424
Melvin02/04/2011523
One Day At A Time09/07/2011Tip: 3 
High Venus12/11/2011Tip: 9 
Black Mountain (Beautiful Love)22/03/2014374
Not Yet Free07/06/2014Tip: 11 
Temul (Lie Low) (Arsenal feat. Lydmor)04/10/2014396
Amplify30/12/2017501
Whale05/05/2018Tip: 6 
Stick & Groove15/09/2018Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oyebo Soul24/01/2004754
Outsides07/05/2005474
Lotuk12/04/2008156
Lokemo16/04/2011249
Furu12/04/2014141
In The Rush Of Shaking Shoulders26/05/2018227
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

AllSainter
Member
***
Will und kann hier nur eine durchschnittliche 3 geben ...

gherkin
Member
******
Pure klasse.

Ultratopper
Member
******
Superalbum!!
Spijtig dat het niet langer op 1 heeft gestaan ..
Maar toch: Doe zo verder !
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.