Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stereophonics - Language. Sex. Violence. Other?

Cover Stereophonics - Language. Sex. Violence. Other?
Cover
Cover Stereophonics - Language. Sex. Violence. Other?
CD Limited Edition
V2 VVR1031058

Album

Jaar:2005
Label:V2
Distributeur:V2
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/03/2005 (Positie 52)
Laatste week notering:14/05/2005 (Positie 90)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:4157 (1140 Punten)
Alternatieve albums:26/03/2005 / Piek: 25 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 34 / Weken: 5
de  Piek: 39 / Weken: 5
at  Piek: 50 / Weken: 2
fr  Piek: 46 / Weken: 14
nl  Piek: 30 / Weken: 9
be  Piek: 35 / Weken: 8 (V)
  Piek: 97 / Weken: 2 (W)
it  Piek: 46 / Weken: 4
au  Piek: 28 / Weken: 15
nz  Piek: 32 / Weken: 5

Tracks

14/03/2005
CD V2 VVR1031052 / EAN 5033197310527
09/12/2016
LP V2 5714440 / EAN 0602557144406
Toon detailsAlles beluisteren
1.Superman
  5:07
2.Doorman
  3:49
3.Brother
  4:04
4.Devil
  4:40
5.Dakota
  4:57
6.Rewind
  4:46
7.Pedalpusher
  3:18
8.Girl
  1:59
9.Lolita
  3:26
10.Deadhead
  3:34
11.Feel
  3:44
   
14/03/2005
Limited Edition - CD V2 VVR1031058 / EAN 5033197310589
Toon detailsAlles beluisteren
1.Superman
  5:07
2.Doorman
  3:49
3.Brother
  4:04
4.Devil
  4:40
5.Dakota
  4:57
6.Rewind
  4:46
7.Pedalpusher
  3:18
8.Girl
  1:59
9.Lolita
  3:26
10.Deadhead
  3:34
11.Feel
  3:44
DVD:
1. Doorman
2. Superman
3. Brother
4. Devil
5. Pedalpusher
   

Stereophonics   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handbags And Gladrags12/01/2002Tip: 9 
It Means Nothing20/10/2007Tip: 23 
Innocent13/02/2010303
Indian Summer09/02/2013Tip: 29 
Song For The Summer19/12/2015Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just Enough Education To Perform21/04/2001344
Language. Sex. Violence. Other?26/03/2005358
Live From Dakota22/04/2006981
Pull The Pin27/10/2007623
Best Of - Decade In The Sun22/11/2008753
Graffiti On The Train09/03/20134415
Keep The Village Alive19/09/2015505
Scream Above The Sounds04/11/2017564
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

otnorot
Member
******
Geweldig sterke CD (vooral het eerste deel is weergaloos).
07/06/2006 15:16
tom9thomas9
Member
*****
Grandiose Platte von einer der aktuell besten Live-Bands!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.