Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Songs From The Sparkle Lounge

Cover Def Leppard - Songs From The Sparkle Lounge
Cover

Album

Jaar:2008
Label:MERCURY
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 29 / Weken: 3
de  Piek: 43 / Weken: 2
fr  Piek: 118 / Weken: 2
be  Piek: 88 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 26 / Weken: 5
fi  Piek: 27 / Weken: 1
no  Piek: 15 / Weken: 4
it  Piek: 58 / Weken: 1
nz  Piek: 26 / Weken: 2

Tracks

25/04/2008
CD Mercury 060251765649 (UMG) / EAN 0602517656499
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD-Single
   
25/04/2008
CD Mercury 1766038 (UMG) / EAN 0602517660380
Toon detailsAlles beluisteren
1.Go
  3:20
2.Nine Lives
  3:20
3.C'mon C'mon
  4:09
4.Love
  4:18
5.Tomorrow
  3:35
6.Cruise Control
  3:03
7.Hallucinate
  3:17
8.Only The Good Die Young
  3:34
9.Bad Actress
  3:03
10.Come Undone
  3:32
11.Gotta Let It Go
  3:53
   

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 5)

Werner
Member
****
Für mich bleibt dieses Album deutlich hinter den vorangehenden zurück.

spatz-98
Member
*****
wirklich gut

CDN: #7, 2008
USA: #5, 2008
01/07/2008 17:58
otterobb
Member
*****
Solides, gutes Rockalbum. Kein Versuch "Hysteria" zu kopieren.
26/06/2008 19:43
vovo
Member
*****
schön wieder was von den leoparden zu hören.
kehren mit diesem album wieder etwas zu ihren wurzeln zurück ohne den sound aus den end80ern und 90ern zu verlieren.
17/05/2008 07:06
rafi94
Member
******
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.