Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Steve Winwood - Nine Lives

Cover Steve Winwood - Nine Lives
CD
Columbia 88697222502
LP
Columbia 88697301131
Cover Steve Winwood - Nine Lives
CD
Columbia 88697297872

Album

Jaar:2008
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY BMG
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/05/2008 (Positie 71)
Laatste week notering:10/05/2008 (Positie 71)
Piekpositie:71 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:8869 (130 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 74 / Weken: 1
de  Piek: 22 / Weken: 7
fr  Piek: 177 / Weken: 1
nl  Piek: 51 / Weken: 3
be  Piek: 71 / Weken: 1 (V)
  Piek: 78 / Weken: 1 (W)
it  Piek: 26 / Weken: 5
nz  Piek: 34 / Weken: 3

Tracks

25/04/2008
CD Columbia 88697222502 (Sony BMG) / EAN 0886972225029
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm Not Drowning
  3:32
2.Fly
  7:49
3.Raging Sea
  6:18
4.Steve Winwood feat. Eric Clapton - Dirty City
  7:44
5.We're All Looking
  5:26
6.Hungry Man
  7:08
7.Secrets
  6:41
8.At Times We Do Forget
  5:58
9.Other Shore
  6:41
   
25/04/2008
Special Edition - CD Columbia 88697297872 (Sony BMG) / EAN 0886972978727
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm Not Drowning
  3:32
2.Fly
  7:49
3.Raging Sea
  6:18
4.Steve Winwood feat. Eric Clapton - Dirty City
  7:44
5.We're All Looking
  5:26
6.Hungry Man
  7:08
7.Secrets
  6:41
8.At Times We Do Forget
  5:58
9.Other Shore
  6:41
Extras DVD:
Interview
Behind-The Scenes Footage
   
25/04/2008
LP Columbia 88697301131 (Sony BMG) / EAN 0886973011317
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.I'm Not Drowning
  3:32
2.Fly
  7:49
3.Raging Sea
  6:18
4.Steve Winwood feat. Eric Clapton - Dirty City
  7:44
5.We're All Looking
  5:26
LP 2:
1.Hungry Man
  7:08
2.Secrets
  6:41
3.At Times We Do Forget
  5:58
4.Other Shore
  6:41
   

Steve Winwood   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
While You See A Chance28/02/198187
Night Train09/05/1981264
Still In The Game28/08/1982245
Higher Love23/08/1986313
Back In The High Life Again28/02/1987184
Spy In The House Of Love07/06/1997Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Junction Seven21/06/1997424
Nine Lives10/05/2008711
Live From Madison Square Garden (Eric Clapton and Steve Winwood)30/05/2009644
Winwood - Greatest Hits Live09/09/2017983
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

Alphabet
Member
****
Pendelt zwischen 08/15 und fein arrangiertem Poprockbluessoul.

begue
Member
*****
Ein sehr angenehmes Album.

remember
Member
****
Noch immer gut in Schuss die alte Hammondorgel, grandios die Percussions!
Kein einziger Durchhänger, eignet sich bei einem Abend mit Freunden, zum Chillen auf der Terrasse oder für Gartenpartys wohl am Besten..
"We're all looking" ist mein Tipp.
Laatst gewijzigd: 14/08/2015 14:50
13/07/2008 19:42
Homer Simpson
Member
****
Solide und nett aber eigentlich auch nichtssagend. Ein annehmbares Alterswerk.
17/05/2008 19:03
Rewer
hitparade.ch
****
...gute 4...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.