Login
België (Vlaanderen)

Arno - Covers Cocktail

Cover Arno - Covers Cocktail
Cover

Album

Jaar:2008
Label:EMI
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/06/2008 (Positie 74)
Laatste week notering:23/08/2008 (Positie 72)
Piekpositie:55 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3749 (1403 Punten)
Alternatieve albums:14/06/2008 / Piek: 29 / Weken: 10
Belgische albums:28/06/2008 / Piek: 19 / Weken: 2
In de landen:
fr  Piek: 46 / Weken: 9
be  Piek: 55 / Weken: 11 (V)
  Piek: 30 / Weken: 11 (W)

Tracks

25/04/2008
CD EMI 2136110 (EMI) / EAN 5099921361104
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/06/2008
CD EMI 2278302 (EMI) [be] / EAN 5099922783028
Toon detailsAlles beluisteren
1.Arno & Stephan Eicher - Ils ont changé ma chanson
  3:50
2.Ubu
  3:48
3.Mother's Little Helper
  4:18
4.Knowing Me Knowing You
  4:21
5.Trouble In Mind
  3:51
6.Les filles du bord de mer
  4:59
7.Charles & Les Lulus - Walkin' The Dog
  2:56
8.Voir un ami pleurer
  4:17
9.Arno & Jane Birkin - Elisa
  3:21
10.Charles & Les Lulus - Gimme That Harp Boy
  3:02
11.Rollin' And Tumblin'
  4:20
12.Mirza
  3:58
13.All The Young Dudes
  2:54
14.Charles & The White Trash European Blues Connection - See-Line Woman
  4:30
15.Drive My Car
  4:08
16.Sarah (La femme qui est dans mon lit)
  4:02
17.Arno & Beverly Jo Scott - Jean Baltazaarr
  4:29
18.Arno & The Subrovnicks - Hot Head
  2:55
19.Je suis sous
  3:34
20.Charles & The White Trash European Blues Connection - Death Of A Clown
  3:38
   

Arno   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forget The Cold Sweat19/04/1986224
Vive ma liberté15/05/1993483
Zwart geel rouge (De III Belgen)11/12/1999384
Mourir à plusieurs10/02/2007337
Brussels03/04/2010291
Show Of Live22/09/2012Tip: 51 
Dance Like A Goose23/01/2016Tip 
Please Exist18/06/2016Tip 
Je veux vivre29/10/2016Tip 
Oostende bonsoir18/05/2019Tip: 26 
Santeboutique13/07/2019Tip 
Tjip tjip c'est fini07/09/2019Tip 
They Are Coming15/02/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
À la française01/07/19951611
En concert (à la française)22/03/1997452
Charles & The White Trash European Blues Connection (Charles & The White Trash European Blues Connection)23/05/1998195
Le European Cowboy04/09/1999108
À poil commercial11/09/1999362
Arno, Charles Ernest02/03/2002232
Arno [2002]04/01/2003453
Le Best Of25/01/2003428
French Bazaar29/05/2004120
Live In Brussels27/08/20051715
Jus de box27/01/2007136
Covers Cocktail14/06/20085511
Best Of - 3CD23/05/20091425
Brussld03/04/2010220
Future Vintage22/09/2012425
Le coffret essentiel24/05/2014476
Human Incognito23/01/2016636
Santeboutique21/09/2019219
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.