Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The National - A Skin, A Night & The Virginia EP

Cover The National - A Skin, A Night & The Virginia EP
Cover

Album

Jaar:2008
Label:BEGGARS BANQUET
Distributeur:V2
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Muziek-DVD:24/05/2008 / Piek: 3 / Weken: 5


The National   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloodbuzz Ohio26/06/2010165
Anyone's Ghost06/11/2010481
Terrible Love27/11/2010Tip: 11 
Wake Up Your Saints19/02/2011Tip: 45 
Conversation 1619/03/2011Tip: 14 
Demons20/04/2013Tip: 13 
Don't Swallow The Cap25/05/2013Tip: 7 
Sea Of Love14/09/2013Tip: 18 
I Need My Girl16/11/2013347
Graceless22/03/2014Tip: 20 
The System Only Dreams In Total Darkness20/05/2017Tip: 4 
Carin At The Liquor Store19/08/2017Tip: 24 
Day I Die09/09/2017Tip: 3 
Fake Empire (Live)02/06/2018Tip: 43 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boxer09/06/20073211
High Violet15/05/2010387
Trouble Will Find Me25/05/2013283
Sleep Well Beast16/09/2017256
Boxer - Live In Brussels21/07/2018377
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

toolshed
Member
******
Eine DVD mit dem Dokumentarfilm "A Skin, A Night": The National ließen den Filmemacher Vincent Moon am Entstehungsprozess ihres Albums "Boxer" teilhaben - plus einer Bonus-EP mit wunderbarem Live-Material und zahlreichen Demos. Für jeden Anhänger von The National natürlich eine essentielle Geschichte, diese Veröffentlichung aus 2008. Klasse Sache auf jeden Fall!
Laatst gewijzigd: 11/05/2011 23:26
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.