Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - Dear John

Cover Ilse DeLange - Dear John
CD
Warner 9362-47590-2

Album

Jaar:1999
Label:WARNER
Distributeur:WARNER
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/10/1999 (Positie 24)
Laatste week notering:30/10/1999 (Positie 28)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:6308 (531 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 48
be  Piek: 20 / Weken: 3 (V)

Tracks

01/10/1999
CD Warner 9362-47590-2 (Warner) / EAN 0093624759027
Toon detailsAlles beluisteren
1.It'll Come To You
2.Child Of The Wild Blue Yonder
3.Angel Eyes
4.Inside Job
5.Riding With The King
6.Sure Pinocchio
7.Feels Like Rain
8.Back Of My Mind
9.Have A Little Faith In Me
   

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
Gravel & Dust13/07/2019Tip 
Some Things You Don't Forget02/11/2019Tip 
Changes18/04/2020Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/201310110
Ilse DeLange08/09/2018394
Gravel & Dust14/09/2019205
Changes23/05/2020972
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.