Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Leki - Multiplicity

Cover Leki - Multiplicity
CD
FGX 0090908L (be)

Album

Jaar:2008
Label:FGX
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/07/2008 (Positie 58)
Laatste week notering:23/08/2008 (Positie 89)
Piekpositie:58 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:6297 (495 Punten)
Belgische albums:05/07/2008 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 58 / Weken: 4 (V)

Tracks

23/06/2008
CD FGX 0090908L (CNR) [be] / EAN 5411530800025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Leki feat. Nile Rodgers - Baby
  3:12
2.Candy
  3:26
3.Over The Rainbow
  3:28
4.They Don't Know
  2:57
5.U & I
  3:26
6.Quality Time
  3:17
7.DJ
  3:16
8.Laid Back
  3:06
9.Rejoice
  3:41
10.Get It On
  3:14
11.Near Me
  2:58
12.Transformation
  3:07
Extras:
Bonus Videos:
U & I
Over The Rainbow
   

Leki   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out28/02/2004914
Crazy31/07/2004169
Latin Lover18/12/2004377
Throw 'm Up (Raw Jawz feat. Leki)12/03/2005318
Spread My Wings26/11/20052110
One Love (Ali feat. Leki)04/02/2006217
Sitting In My Car (Leki feat. BabyBang & M.I.S.T.A.)04/11/2006382
Over The Rainbow29/03/20081015
Baby (Leki feat. Nile Rodgers)16/08/2008Tip: 7 
They Don't Know04/10/2008Tip: 20 
Love Me Another Day (Leki & The Sweet Mints)04/04/2009275
Elvis (Leki & The Sweet Mints)04/07/2009Tip: 9 
Get Over02/06/2012Tip: 40 
Le Congo07/12/2013Tip: 69 
Sinterklaas die goeie heer (Leki, Cathťrine en Anja (De Madammen))06/12/2014Tip: 85 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out07/08/2004288
Warrior Girl17/12/20053614
Multiplicity05/07/2008584
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

newdimension
Member
*****

some interesting songs ....

patterson
Member
******
The new album is hot!!!! love the versatile style!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.