Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Randy Crawford - Miss Randy Crawford

Cover Randy Crawford - Miss Randy Crawford
LP
Warner Bros. K 56 882

Album

Jaar:1977
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1977
LP Warner Bros. K 56 882
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hallelujah, Glory, Hallelujah
3:44
2.I Can't Get You Off My Mind
3:14
3.I'm Under The Influence Of You
3:15
4.Over My Head
3:05
5.Desperado
3:25
6.Take It Away From Her (Put It On Me)
2:20
7.Single Woman, Married Man
3:02
8.Half Steppin'
3:36
9.This Man
3:04
10.At Last
2:25
   

Randy Crawford   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Day I'll Fly Away20/09/1980111
Same Old Story22/11/1980251
Rainy Night In Georgia08/08/1981302
You Might Need Somebody10/10/1981392
One Hello24/07/1982351
Nightline05/11/1983293
Knockin' On Heaven's Door (Randy Crawford feat. Eric Clapton and David Sanborn)04/11/1989158
Diamante (Zucchero with Randy Crawford)15/02/1992913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)
30/04/2007 19:35
remember
Member
****
es folgte auch viel schöneres..
06/03/2004 22:19
LarkCGN
Member
*****
... sehr schönes Album von 1977.. more coming soon ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.