Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Rock Of Ages: Definitive Collection

Cover Def Leppard - Rock Of Ages: Definitive Collection
CD
Mercury 9829356

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nz  Piek: 11 / Weken: 9

Tracks

17/05/2005
CD Mercury 9829356 (UMG) / EAN 0602498293560
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Pour Some Sugar On Me (Historia Video Edit)
  4:52
2.Photograph
  4:09
3.Love Bites
  3:47
4.Let's Get Rocked
  4:56
5.Two Steps Behind (Acoustic Version)
  4:17
6.Animal
  4:04
7.Heaven Is
  3:34
8.Foolin'
  4:34
9.Rocket (Visualize Video Edit)
  4:07
10.When Love & Hate Collide
  4:17
11.Armageddon It
  5:22
12.Have You Ever Needed Someone So Bad
  5:19
13.Rock Of Ages
  4:08
14.Hysteria
  5:54
15.Miss You In A Heartbeat
  4:05
16.Bringin' On The Heartbreak
  4:34
17.Switch 625
  3:04
CD 2:
1.Rock Rock (Till You Drop)
  3:55
2.Let It Go
  4:43
3.High 'N' Dry (Saturday Night)
  3:27
4.Too Late For Love
  4:27
5.No Matter What
  2:54
6.Promises
  4:00
7.Mirror Mirror (Look Into My Eyes)
  4:08
8.Women
  5:42
9.Another Hit And Run
  4:59
10.Slang
  2:38
11.Stand Up (Kick Love Into Motion)
  4:33
12.Rock Brigade
  3:08
13.Now
  3:59
14.Paper Sun
  5:27
15.Work It Out
  4:49
16.Die Hard The Hunter
  5:17
17.Wasted
  3:44
18.Billy's Got A Gun
  5:01
   

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

Werner
Member
******
CD 2 schwächelt ein wenig, doch CD 1 reisst das ganze raus.

spatz-98
Member
******
aufgerundete 6 für die Songs

CDN: #3, 2005
USA: #10, 2005
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.