Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - California Flash

Cover Billy Joel - California Flash
LP
Lotus LOP 14004
Cover Billy Joel - California Flash
LP
Showcase SHLP114
Cover Billy Joel - California Flash
LP
Platinum PLP 9

Album

Jaar:1981
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1981
LP Lotus LOP 14004
1984
LP Showcase SHLP114
1985
LP Platinum PLP 9
Toon detailsAlles beluisteren
1.Attila - Wonder Woman
3:38
2.Attila - California Flash
3:32
3.Attila - Revenge Is Sweet
3:59
4.Attila - Amplifier Fire / Part 1: Godzilla
4:30
5.Attila - Amplifier Fire / Part 2: March Of The Huns
3:09
6.Attila - Rollin' Home
4:52
7.Attila - Tear This Castle Down
5:49
8.Attila - Brain Invasion
5:41
   

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.