Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Korn - Follow The Leader

Cover Korn - Follow The Leader
CD
Immortal / Epic 491221 9 (usa)
Cover Korn - Follow The Leader
CD Alben fŁr die Ewigkeit
Epic 88765457432

Album

Jaar:1998
Label:EPIC
Distributeur:SONY MUSIC
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/08/1998 (Positie 23)
Laatste week notering:10/07/1999 (Positie 49)
Piekpositie:13 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:3703 (1360 Punten)
In de landen:
de  Piek: 12 / Weken: 20
at  Piek: 7 / Weken: 7
fr  Piek: 5 / Weken: 9
nl  Piek: 7 / Weken: 32
be  Piek: 13 / Weken: 8 (V)
  Piek: 30 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 3
fi  Piek: 4 / Weken: 4
no  Piek: 5 / Weken: 5
au  Piek: 1 / Weken: 66
nz  Piek: 1 / Weken: 10

Tracks

17/08/1998
CD Immortal / Epic 491221 9 (Sony) [us] / EAN 5099749122192
Toon detailsAlles beluisteren
1.It's On!
  4:28
2.Freak On A Leash
  4:15
3.Got The Life
  3:45
4.Dead Bodies Everywhere
  4:44
5.Korn feat. Ice Cube - Children Of The Korn
  3:52
6.B.B.K.
  3:56
7.Pretty
  4:12
8.All In The Family
4:49
9.Reclaim My Place
  4:33
10.Justin
  4:17
11.Seed
  5:54
12.Cameltosis
  4:38
13.My Gift To You
  15:40
   
01/06/2007
CD Epic 88697 101752 (Sony BMG) / EAN 0886971017526
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/02/2013
Alben fŁr die Ewigkeit - CD Epic 88765457432 (Sony) / EAN 0887654574329
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/09/2014
LP Music On Vinyl MOVLP667 / EAN 8718469531936
Toon detailsAlles beluisteren
   
07/09/2018
LP Epic 19075865851 (Sony) / EAN 0190758658513
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Away From Me15/01/2000Tip: 17 
Did My Time13/09/2003Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy02/11/1996362
Follow The Leader29/08/1998138
Issues27/11/19992813
Untouchables15/06/2002314
Take A Look In The Mirror29/11/20032410
Greatest Hits Vol. 116/10/20043512
See You On The Other Side10/12/20054912
Live & Rare15/07/2006903
Unplugged MTV24/03/2007951
Untitled11/08/2007286
III - Remember Who You Are17/07/2010277
The Path Of Totality17/12/2011971
The Paradigm Shift12/10/2013317
The Serenity Of Suffering29/10/20161625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 10)

Rootje
Member
******
De sound van het eerste album nog verder perfectioneerd. De muziek is nog harder en bozer. Werkelijk top! Origineel: Bij 13 de tracklist beginnen.
Laatst gewijzigd: 28/03/2016 21:00

orangeKILLER
Member
*****
Ab hier entsprachen Korn mehr meinem Geschmack. Sehr gutes Album mit dem genialen "Freak on a Leash".

Hijinx
Member
***
It starts off well but towards the end of it, it just becomes a chore to listen to. The vocals are always interesting at least.

klamar
Member
***
... kann mit dieser Musik recht wenig anfangen ... ein paar Songs finde ich knapp gut ... insgesamt reicht das jedoch nicht um das Album als gut zu bewerten ...

DerMeister
Member
******
Zweitbestes Album der Band
17/04/2008 22:12
Joskeeuuhhh
Member
*****
Misschien één van de beste rock-albums allertijden. Er is 1 nadeel aan Korn: je bent er voor of je bent er tegen. "Follow the leader" heeft, net zoals de naam het laat vermoeden, een nieuwe trend in werking gezet, namelijk Nu-metal. Na dit album is er een ware wildgroei ontstaan van nu-metal nummers en bands (Evanescence, Linkin Park, ...). Follow the leader is toch één van de enige cd's die overeind gebleven is na de nu-metal trend.
06/09/2007 21:47
remember
Member
****
Mit ihren 3ten Album gingen sie den urbanen Crossover Metalweg, es wurde ein Standard im Nu-Metal.
Trotzdem, die dunkeln und harten Qualitäten bieten zwar eine groovigere Dynamik, sind aber oft nur schwer verdaulich.
Gastauftritte (wie Ice Cube, Fred Durst) popularisiereten das Ganze zusätzlich, ebenso böse Texte und fiese Gitarren..
Laatst gewijzigd: 17/04/2013 05:08
01/07/2006 07:59
Music4Life
Member
***
Gefällt mir weniger und was soll der Scheiss,das ne Disc erst beim 13.Lied anfängt????
05/08/2005 13:11
rocker des jahres
Member
*****
ja find ich auch
sehr gut
04/04/2004 19:56
Michael
Member
*****
mehrheitlich fantastisch...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.