Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Justice - A Cross The Universe

Cover Justice - A Cross The Universe
Cover

Album

Jaar:2008
Label:ED BANGER
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/12/2008 (Positie 39)
Laatste week notering:14/02/2009 (Positie 99)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3675 (1370 Punten)
Alternatieve albums:06/12/2008 / Piek: 15 / Weken: 11
In de landen:
fr  Piek: 34 / Weken: 17
nl  Piek: 94 / Weken: 1
be  Piek: 39 / Weken: 11 (V)
  Piek: 42 / Weken: 8 (W)

Tracks

28/11/2008
CD Because 2564693163 (Warner) / EAN 0825646931637
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD Video
   
28/11/2008
Deluxe Edition - CD Because 2564692933 (Warner) / EAN 0825646929337
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD Video
   

Justice   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
D.A.N.C.E.16/06/2007Tip: 3 
DVNO24/05/2008Tip: 23 
Civilization02/04/2011Tip: 7 
Audio, Video, Disco01/10/2011Tip: 33 
Helix26/01/2013Tip: 60 
Safe And Sound23/07/2016Tip: 12 
Randy24/09/2016Tip: 39 
Fire31/12/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ü30/06/20073320
A Cross The Universe06/12/20083911
Audio, Video, Disco29/10/2011243
Access All Arenas11/05/20131463
Woman26/11/2016316
Woman Worldwide01/09/2018242
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

toolshed
Member
******
... And Justice for all !
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.