Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Soulwax - Leave The Story Untold

Cover Soulwax - Leave The Story Untold
CD
Play It Again Sam BIAS 340 CD / 450.0340.20

Album

Jaar:1996
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/05/1996 (Positie 50)
Laatste week notering:18/05/1996 (Positie 50)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9112 (151 Punten)
In de landen:
be  Piek: 50 / Weken: 1 (V)

Tracks

10/05/1996
CD Play It Again Sam BIAS 340 CD / 450.0340.20 (PIAS) / EAN 5413356434026
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
0:36
2.Reruns (Daisy Duke)
3:10
3.Caramel
  4:20
4.Kill Your Darlings
3:18
5.Great Continental Suicide Note
  4:40
6.Soul Simplicity
4:34
7.Rooster
6:51
8.Tales Of A Dead Scene
3:48
9.Hammer & Tongues
3:27
10.Spending The Afternoon In A Slowly Revolvin' Door
1:17
11.The About It Song
5:11
12.Long Distance Zoom
3:08
13.Vista Grande
2:14
14.Acapulco Gold
5:55
   

Soulwax   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Too Many DJ's04/09/1999Tip: 9 
Any Minute Now28/08/2004Tip: 11 
E Talking29/01/2005Tip: 6 
How Long (The Shitz)13/02/2016Tip: 5 
Transient Program For Drums And Machinery26/11/2016Tip: 4 
Missing Wires18/03/2017Tip: 2 
Do You Want To Get Into Trouble?01/07/2017Tip 
Is It Always Binary16/09/2017Tip 
Essential Four28/04/2018Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Leave The Story Untold18/05/1996501
Much Against Everyone's Advice29/05/1999624
Any Minute Now28/08/2004224
Nite Versions01/10/2005420
Most Of The Remixes...27/10/2007224
Belgica (Soundtrack / Soulwax)05/03/2016615
From Deewee01/04/2017150
Essential30/06/2018414
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

otnorot
Member
*****
Sterke debuut CD.
Van toen ze nog een stevige rockband waren.
07/06/2004 16:01
Musicfreak
Member
*****
Das Debut-Album der Band um die belgischen Dewaele-Brüder war wie die nachfolgenden Alben ziemlich experimentell. Jedoch bewegten sie sich mit "Leace The Story Untold" noch ziemlich im deutlich im Rock-Bereich. Der Opener "Reruns (Daisy Duke)" geht gleich ins Ohr und klingt, wie viele sackstarke "Durchschnittsnummern" auf ihrem bisher besten Album "Much Against Everyone's Advice". Die Dewaele-Brüder, die vor allem durch ihr DJ-Projekt 2manydjs bekannt wurden, legten hiermit schon mal ein beachtliches, wenn auch eher schwer zugängliches Debut hin. Übrigens, David Dewaele war beim Release dieses Albums gerade mal 20 Jahre alt...
Laatst gewijzigd: 06/05/2006 04:19
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.