Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Triggerfinger - Triggerfinger

Cover Triggerfinger - Triggerfinger
CD
Green L.F.ant CD51002 (be)

Album

Jaar:2004
Label:EXCELSIOR
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Mid price:27/11/2010 / Piek: 13 / Weken: 3

Tracks

26/01/2004
CD Green L.F.ant CD51002 (Bang!) [be] / EAN 5425010790058
13/03/2009
CD Excelsior / V2 EXCEL96183 [be,nl] / EAN 8714374961837
Toon detailsAlles beluisteren
1.Inner Peace
  3:35
2.Lil' Teaser
  4:16
3.Today
  3:33
4.Commotion
  5:38
5.Drivin'
  4:16
6.Back On Track
  4:23
7.On My Knees
  4:15
8.Hunt You Down
  3:27
9.Faders Up
  4:58
10.Camaro
  5:10
11.Au suivant
  5:25
   

Triggerfinger   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soon04/10/2008Tip: 21 
Is It11/07/2009Tip: 19 
All This Dancin' Around27/11/2010229
Love Lost In Love22/01/2011Tip: 3 
Let It Ride18/06/2011Tip: 6 
It Hasn't Gone Away10/09/2011Tip: 19 
I'm Coming For You21/01/2012Tip: 28 
I Follow Rivers03/03/2012144
Do Ya Think I'm Sexy (Triggerfinger feat. Little Trouble Kids)28/04/2012Tip: 6 
Dirty Down Low24/11/2012Tip: 44 
Perfect Match26/04/2014405
By Absence Of The Sun14/06/2014Tip: 6 
Off The Rack27/09/2014Tip: 10 
Big Hole11/04/2015Tip: 15 
Als de zomer weer voorbij zal zijn (Will Tura & Triggerfinger)19/09/2015Tip: 12 
The One (Triggerfinger feat. Method Man)16/01/2016207
Flesh Tight03/06/2017Tip: 5 
Colossus02/09/2017Tip: 6 
Breathlessness16/12/2017Tip: 20 
That'll Be The Day12/05/2018Tip 
Bring Me Back A Live Wild One16/06/2018Tip: 24 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Grabs Ya?01/03/20081140
All This Dancin' Around20/11/2010295
High Voltage: Recorded Live - July 23rd 201131/12/2011971
Faders Up 2 - Live In Amsterdam26/05/2012159
By Absence Of The Sun26/04/2014173
Colossus02/09/2017333
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.