Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jasper Erkens - The Brighter Story

Cover Jasper Erkens - The Brighter Story
CD
No Circus NOC032CD / 320.0032.020 (be)

Album

Jaar:2009
Label:NO CIRCUS
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/03/2009 (Positie 28)
Laatste week notering:27/02/2010 (Positie 95)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:30
Positie aller tijden:992 (4800 Punten)
Alternatieve albums:28/03/2009 / Piek: 3 / Weken: 43
Belgische albums:28/03/2009 / Piek: 2 / Weken: 27
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 30 (V)

Tracks

20/03/2009
CD No Circus NOC032CD / 320.0032.020 (PIAS) [be] / EAN 5413356806526
Toon detailsAlles beluisteren
1.Everybody Is The Same
  2:48
2.Waiting Like A Dog
  3:07
3.Crazy
  3:50
4.The Brighter Story
  3:42
5.Dear Diary
  4:09
6.Elliot
  2:53
7.How Could I Know
  4:43
8.Pageturner
  3:15
9.Stay Alive
  2:26
10.When Would You Tell
  4:14
11.Needed
  5:08
   

Jasper Erkens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy18/10/2008Tip: 4 
Waiting Like A Dog28/03/20092212
Stay Alive27/06/2009Tip: 4 
The Brighter Story24/10/2009Tip: 6 
Lucky 13 (Altrego)23/11/2013Tip: 26 
Miraculous Epiphanies (Altrego)21/06/2014Tip: 85 
Screenager (Altrego)14/01/2017Tip: 23 
Nothing Could Stop Us13/05/2017Tip: 27 
Hop On The Rhythm02/09/2017Tip: 4 
Repeat Routine18/11/2017Tip: 28 
Nocturnal20/01/2018Tip 
Two Ships13/04/2019Tip 
We're Alike25/04/2020Tip 
True Love12/09/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Brighter Story28/03/2009430
Drawing A Line04/11/2017523
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 7)

Cheetah
Member
**
Ik hebt het niet zo op zijn nummers maar vind het toch tof wat hij allemaal doet op zijn jonge leeftijd

Captain_Oaks
Member
******
vooral de brighter story en stay aline zijn prachtig!

otnorot
Member
******
De meningen over Jasper Erkens zijn erg verdeeld - het is ALLES of NIETS - zeer anti of erg pro.
Ik ben geen gillend meisje van 16 op de weide van Werchter en toch kan ik zijn muziek erg appreciëren.
Misschien ook omdat ik zelf een zoon heb die passioneel met muziek bezig is.
Maar hoe dan ook staan er op The Brighter Story een paar zeer mooie, door Jasper Erkens eigenhandig geschreven, nummers.
Ik geef ****** ipv ***** omdat ik in dit geval wens te compenseren voor de antistemmen.

Rsca_007
Member
******
Top

MUSICBOJ
Member
*
Ik haat die zijn muziek!!

Maxiime_Dude
Member
*
Rotslecht

Liese!
Member
******
Een verslavend, en wondermooi album!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.