Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Roland - A Tune For You

Cover Roland - A Tune For You
Cover

Album

Jaar:1971
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

04/05/2009
Original Classics - CD Sony 88697505452 (Sony) [be] / EAN 0886975054527
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Tune For You
  4:44
2.18 Strings & A Harp
  1:24
3.Impact House Carpenter Song
  1:55
4.A Leslie In My Head
  0:59
5.Buddy Is Holly, I'm Going Insane
  2:36
6.Lonely Summertime
  3:14
7.Kathy's Tune
  1:37
8.Cinderella In The Streets
  2:12
9.The Pretty Girl And The Freaks
  2:36
10.Suite For The Lost Peace
  3:14
11.It Keeps Raining
  2:25
12.See That My Grave Is Kept Clean
  2:49
   
10/06/2016
LP Starman SMRLP70 / EAN 5425032601189
Toon detailsAlles beluisteren
   

Roland Van Campenhout   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In & Out O' Love04/05/2013Tip: 53 
Calling Home03/08/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lime & Coconut29/11/20032013
The Great Atomic Power28/05/20052213
Never Enough23/02/2008219
Parcours31/10/2009265
Fortune Cookie (Steven De Bruyn, Tony Gyselinck & Roland Van Campenhout)23/10/20101001
Dah Blues Iz-A Comming16/02/2013838
New Found Sacred Ground04/05/20132517
Somewhere In The Mountains23/02/20191222
Folksongs From A Non-Existing Land02/03/20191961
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.