Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Das Pop - Das Pop

Cover Das Pop - Das Pop
CD
541 / N.E.W.S. 541416503074 (be)
Cover Das Pop - Das Pop
Cover

Album

Jaar:2009
Label:541/NEWS
Distributeur:PIAS/NEWS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/09/2009 (Positie 22)
Laatste week notering:09/10/2010 (Positie 82)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:44
Positie aller tijden:487 (6796 Punten)
Alternatieve albums:26/09/2009 / Piek: 6 / Weken: 56
Belgische albums:26/09/2009 / Piek: 2 / Weken: 32
In de landen:
be  Piek: 7 / Weken: 44 (V)

Tracks

21/09/2009
CD 541 / N.E.W.S. 541416503074 [be] / EAN 5414165030744
Toon detailsAlles beluisteren
1.Underground
  3:14
2.You Don't Wanna Know
  2:51
3.Wings
  3:14
4.Saturday Night - Part 1
  3:03
5.Never Get Enough
  3:20
6.The Last Thing
  3:08
7.Fool For Love
  3:34
8.Try Again
  3:04
9.Let Me In
  2:59
10.Saturday Night - Part 2
  3:22
11.Girl Be A Man
  3:52
12.September
  4:13
13.Feelgood Factors [Bonus track]
  4:56
   

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Patrick3
Member
******
Das Pop is eindelijk mede door 'De Slimste Mens'populair geworden.

gherkin
Member
******
Een zeer leuk popalbum.

chezmoi
Member
**
Een zeer gewoon album. Das Pop heeft niet een zeer goede nummer op de album helaas.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.