Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Deep Purple - 30 : Very Best Of

Cover Deep Purple - 30 : Very Best Of
Cover

Album

Jaar:1998
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/12/2003 (Positie 92)
Laatste week notering:27/12/2003 (Positie 92)
Piekpositie:92 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:8097 (218 Punten)
In de landen:
de  Piek: 73 / Weken: 3
be  Piek: 92 / Weken: 2 (V)
se  Piek: 18 / Weken: 6
fi  Piek: 16 / Weken: 4
es  Piek: 30 / Weken: 8
au  Piek: 41 / Weken: 1

Tracks

02/10/1998
CD Parlophone 2434968082 (EMI) / EAN 0724349680821
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/10/1998
LP EMI 4968071 (EMI) / EAN 0724349680715
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Hush (30th Anniversary Remaster)
  4:26
2.Black Night (Single Version Remaster)
  3:29
3.Speed King (Single Version)
  4:27
4.Child In Time (Single Edit)
  4:08
5.Strange Kind Of Woman (Single Version)
  3:53
6.Fireball
  3:23
7.Demon's Eye
  5:22
8.Smoke On The Water (25th anniversary Remaster)
  3:47
9.Highway Star ('97 Remix)
6:39
LP 2:
1.When A Blind Man Cries
  3:30
2.Never Before (Single Edit)
  3:59
3.Woman From Tokyo (Single Edit)
  2:47
4.Burn (Single Edit)
  4:30
5.Stormbringer
  4:04
6.You Keep On Moving (Single Edit)
  4:30
7.Perfect Strangers (Single Version)
  4:16
8.Vavoom: Ted The Mechanic
  4:19
9.Any Fule Kno That
  4:27
   

Deep Purple   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Night31/10/1970611
Woman From Tokyo19/05/1973233
Smoke On The Water25/08/1973274
Child In Time04/10/1975262
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
30 : Very Best Of20/12/2003922
Machine Head27/10/20121681
Now What?!04/05/20133323
Copenhagen 197222/06/20131842
Perfect Strangers - Live26/10/20131803
Stockholm 197022/03/20141074
Made In Japan31/05/2014709
In Concert '7228/06/20141422
Live In Graz 197527/09/20141043
Celebrating Jon Lord The Rock Legend - Live At The Royal Albert Hall (Deep Purple ∑ Bruce Dickinson ∑ Glenn Hughes ∑ Paul Weller ∑ Rick Wakeman & Many Others with Orion Orchestra conducted by Paul Mann)11/10/20141154
Long Beach 197114/03/2015941
...To The Rising Sun In Tokyo05/09/2015486
From The Setting Sun... In Wacken05/09/2015595
Infinite15/04/2017721
A Fire In The Sky11/11/2017984
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

Werner
Member
*****
Solide fünf Punkte.

southpaw
Member
****
Einzelne sehr gute Titel, insgesamt aber keine 5.

remember
Member
*****
aufdrehen und losrocken..
08/08/2004 14:41
Rewer
Staff
******
...ausgezeichnet...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.