Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kenny Rogers with Kim Carnes, Sheena Easton & Dottie West - Duets

Cover Kenny Rogers with Kim Carnes, Sheena Easton & Dottie West - Duets
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nz  Piek: 38 / Weken: 2


Kenny Rogers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucille23/07/1977174
Coward Of The County29/03/198086
Lady03/01/1981217
We've Got Tonight (Kenny Rogers & Sheena Easton)12/03/1983206
Islands In The Stream (Kenny Rogers & Dolly Parton)15/10/198378
 

Kim Carnes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bette Davis Eyes16/05/1981511
 

Sheena Easton   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morning Train (9 To 5)30/05/198188
For Your Eyes Only05/09/1981513
You Could Have Been With Me10/04/1982331
Machinery09/10/1982282
We've Got Tonight (Kenny Rogers & Sheena Easton)12/03/1983206
The Lover In Me18/02/1989176
The Arms Of Orion (Prince & Sheena Easton)02/12/1989333
Follow My Rainbow10/02/1990323
 

Dottie West   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.