Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits & Crystal Gayle - One From The Heart

Cover Tom Waits & Crystal Gayle - One From The Heart
LP
Columbia FC 37703

Album

Jaar:1982
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1982
LP Columbia FC 37703
Toon detailsAlles beluisteren
1.Opening Montage: Tom's Piano Intro / Once Upon A Town
2.Is There Any Way Out of This Dream?
3.Picking Up After You
4.Old Boyfriends
5.Broken Bicycles
6.I Beg You Pardon
7.Little Boy Blue
8.The Tango
9.Circus Girl
10.You Can't Unring A Bell
11.This One's From The Heart
12.Take Me Home
13.Presents
   
17/12/2010
LP Music On Vinyl MOVLP235 / EAN 8713748980917
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Crystal Gayle   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't It Make My Brown Eyes Blue17/12/1977711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Miraculi
Member
*****
Ein Paar in Las Vegas - schon lang zusammen - gehen getrennte Wege - finden kurzfristig neue Partner/Abenteuer - er mit Nastassja Kinski - um sich dann wieder als Paar zu finden. Romantisch, schön und neu fotografiert, tolle Schauspieler ... das ist der Film ONE FROM THE HEART.

Der entsprechende OST stammt von Tom Waits und Crystal Gayle - entspannt/intim/reflektierende Musik für die Nacht mit einem Glas Rotwein.

Apropos Nastassja Kinski - damals in der Blüte Ihres Lebens - Hollywood, Postergirl mit Schlange, alles möglich ... nur frei reden, das war nicht ihr Ding - sie hatte auch das NENA-Problem - was dabei herauskam, was meistens peinlich/fremd beschämend ... letztens hab ich sie kurz bei der RTL-Tanzshow erlebt ... da war wieder der Moment ... tu's nicht ... bitte!
03/02/2007 21:42
Homer Simpson
Member
*****
Tom Waits & Crystal Gayle singen einige nette Lieder. Manchmal zusammen
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.