Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Roland Van Campenhout - Parcours

Cover Roland Van Campenhout - Parcours
CD
Capitol 3076182 (be)

Album

Jaar:2009
Label:CAPITOL
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/10/2009 (Positie 36)
Laatste week notering:28/11/2009 (Positie 93)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:5519 (731 Punten)
Belgische albums:31/10/2009 / Piek: 9 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 26 / Weken: 5 (V)

Tracks

19/10/2009
CD Capitol 3076182 (EMI) [be] / EAN 5099930761827
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Moonlight Lady
  5:08
2.Keep From Keepin' On
  4:18
3.Last Letter Home
  2:43
4.The End Is Not In Sight
  5:24
5.17 Years In A Phone Booth
  4:29
6.Brick Blues
  3:55
7.Way Beyond The Moon
  5:40
8.Wayward Wind
  3:45
9.Kalkaringi
  6:05
10.Too Late To Say She's Sorry
  3:44
11.The Love You Save
  4:20
12.Nice Wind On Anson Road
  3:04
13.Chinese Swans
  6:25
14.Ballad Of Jean Harlow
  5:39
15.Dreaming My Dreams With You
  2:52
CD 2:
1.Back To Coal
  4:43
2.Jambo Africa
  3:34
3.Florida Handshake
  5:11
4.Love And Devotion
  9:35
5.Roland Van Campenhout & PJDS - Believe No More
  4:20
6.The Blues Before You Were Born
  4:05
7.Roland Van Campenhout & Wannes Van de Velde - Vilvoorde
  4:24
8.Pieter Breughel in Brussel
  6:20
9.Fire In The Morning
  4:39
10.Midnight Star
  4:24
11.Never Enough
  3:25
12.Never Too Soon
  3:31
13.In My Time
  3:42
   

Roland Van Campenhout   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In & Out O' Love04/05/2013Tip: 53 
Calling Home03/08/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lime & Coconut29/11/20032013
The Great Atomic Power28/05/20052213
Never Enough23/02/2008219
Parcours31/10/2009265
Fortune Cookie (Steven De Bruyn, Tony Gyselinck & Roland Van Campenhout)23/10/20101001
Dah Blues Iz-A Comming16/02/2013838
New Found Sacred Ground04/05/20132517
Somewhere In The Mountains23/02/20191222
Folksongs From A Non-Existing Land02/03/20191961
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.