Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - A Fistful Of Alice

Cover Alice Cooper - A Fistful Of Alice
CD
Angel 243833081 2 5 (usa)

Album

Jaar:1997
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

29/07/1997
CD Angel 243833081 2 5 (EMI) [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alice Cooper & Sammy Hagar - School's Out (Live)
4:24
2.Under My Wheels (Live)
3:28
3.Eighteen (Live)
3:47
4.Desperado (Live)
4:10
5.Alice Cooper & Slash - Lost In America (Live)
4:15
6.Teenage Lament '74 (Live)
3:28
7.I Never Cry (Live)
3:53
8.Poison (Live)
4:50
9.No More Mr. Nice Guy (Live)
3:00
10.Welcome To My Nightmare (Live)
4:54
11.Alice Cooper & Slash - Only Women (Live)
6:54
12.Alice Cooper & Rob Zombie - Feed My Frankenstein (Live)
4:28
13.Alice Cooper feat. Slash & Rob Zombie - Elected (Live)
5:13
14.Is Anyone Home? (Live)
4:12
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

remember
Member
****
Souveräne Livescheibe des Altmeisters, recht gute Songauswahl (halt nicht sehr tonsicher zB "Poison") und ein in Form befindlicher Slash an der Gitarre.
Laatst gewijzigd: 17/09/2014 15:42
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.