Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Brutally Live

Cover Alice Cooper - Brutally Live
CD
Eagle Vision 273-2 (usa)
Cover Alice Cooper - Brutally Live
CD
Eagle Vision 0000001ERC

Album

Jaar:2000
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

05/12/2000
CD Eagle Vision 273-2 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brutal Planet (Live)
6:30
2.Gimme (Live)
4:51
3.Go To Hell (Live)
3:41
4.Blow Me A Kiss (Live)
3:06
5.Eighteen (Live)
4:20
6.Feed My Frankenstein (Live)
4:26
7.Wicked Young Man (Live)
3:30
8.No More Mr. Nice Guy (Live)
4:18
9.It's Hot Tonight (Live)
2:51
10.Caught In A Dream (Live)
2:26
11.It's The Little Things (Live)
5:16
12.Poison (Live)
4:53
13.Take It Like A Woman (Live)
2:37
14.Only Women (Live)
4:15
15.You Drive Me Nervous (Live)
2:23
16.Under My Wheels (Live)
4:45
17.School's Out (Live)
4:36
18.Billion Dollar Babies (Live)
2:24
19.My Generation (Live)
1:29
20.Elected! (Live)
4:49
   
27/10/2003
CD Eagle Vision 0000001ERC / EAN 5034504900196
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD
   
14/02/2014
CD Union Square USALVOSVX022 / EAN 0698458062222
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.