Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tegan And Sara - Sainthood

Cover Tegan And Sara - Sainthood
CD
Sire 9362-49728-8

Album

Jaar:2009
Label:SIRE
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/11/2009 (Positie 92)
Laatste week notering:07/11/2009 (Positie 92)
Piekpositie:92 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9354 (109 Punten)
Alternatieve albums:07/11/2009 / Piek: 36 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 92 / Weken: 1 (V)
au  Piek: 21 / Weken: 2

Tracks

30/10/2009
CD Sire 9362-49728-8 (Warner) / EAN 0093624972884
Toon detailsAlles beluisteren
1.Arrow
  3:06
2.Don't Rush
  2:44
3.Hell
  3:25
4.On Directing
  2:46
5.Red Belt
  2:11
6.The Cure
  3:22
7.Northshore
  2:04
8.Night Watch
  2:33
9.Alligator
  2:42
10.Paperback Head
  2:38
11.The Ocean
  3:06
12.Sentimental Tune
  3:23
13.Someday
  2:57
   

Tegan And Sara   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In Your Head08/03/2008329
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Con22/03/2008476
Sainthood07/11/2009921
Heartthrob09/03/2013974
Love You To Death11/06/2016612
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

bluezombie
Member
*****
An album I was surprised to enjoy as much as I did. I'd never really gotten into them before this, but Hell was instantly great, and The Ocean and Arrow were also very good. They have an interesting and cool sound, and some great songs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.