Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Coone - Dirty Workz Deluxe - The Album

Cover Coone - Dirty Workz Deluxe - The Album
Cover

Album

Jaar:2009
Label:TOFF/NEWS
Distributeur:PIAS/NEWS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/11/2009 (Positie 72)
Laatste week notering:14/11/2009 (Positie 72)
Piekpositie:72 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:8615 (129 Punten)
Belgische albums:14/11/2009 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 72 / Weken: 1 (V)


DJ Coone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pitch Up (Coone & Ghost)05/05/2007332
Dedication (Coone)15/09/2012Tip: 83 
Madness (Dimitri Vegas, Like Mike, Coone feat. Lil Jon)09/02/2013353
Colors Of Life (Coone)01/06/2013Tip: 64 
Times Gettin' Hard (Coone feat. K19)10/08/2013Tip: 64 
Aladdin On E (Coone)13/09/2014Tip: 72 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Dirty Workz (Coone)01/03/20081313
Dirty Workz Deluxe - The Album (Coone)14/11/2009721
The Challenge (Coone)30/04/2011196
Global Dedication (Coone)21/12/20136010
Less Is More (Coone)06/08/20161716
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.