Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada - Black Light

Cover Groove Armada - Black Light
Cover

Album

Jaar:2010
Label:COOKING VINYL
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/03/2010 (Positie 97)
Laatste week notering:13/03/2010 (Positie 97)
Piekpositie:97 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9699 (104 Punten)
Alternatieve albums:13/03/2010 / Piek: 46 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 97 / Weken: 1 (V)
  Piek: 71 / Weken: 1 (W)
au  Piek: 17 / Weken: 4
nz  Piek: 23 / Weken: 6

Tracks

05/03/2010
CD Cooking Vinyl GABLCD 1 / EAN 0711297810127
Toon detailsAlles beluisteren
1.Look Me In The Eye Sister
  4:06
2.Fall Silent
  4:32
3.Just For Tonight
  4:05
4.Not Forgotten
  5:33
5.I Won't Kneel
  4:35
6.Cards To Your Heart
  5:33
7.Paper Romance
  6:18
8.Warsaw
  4:03
9.Shameless
  4:47
10.Time & Space
  4:52
11.History
  4:12
   

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

AllSainter
Member
**
Tut mir leid, aber das gefällt eigentlich überhaupt nicht.

Bette Davis Eye
Member
*****
Groove Armada haben die 80's für sich entdeckt, ein paar hochwertige Feature-Gäste wie Will Young und SaintSaviour mit an Bord geholt und heraus kam ein rundum gelungenes Album mit Disco-Glitter ("I Won't Kneel"), melancholischem Synthie-Pop ("History") und einigen vertrackten, aber durchaus interessanten Nummern ("Fall Silent, "Not Forgotten"). 5 Punkte!
Laatst gewijzigd: 30/05/2010 15:28

Musicfreak
Member
****
Hmmm. Da gibts anscheinend wiedermal verschiedene Version von. Jedenfalls stimmte die Tracklist, die mein CD-Rippers erstellte, nicht mit der des Booklets überein. Egal. Auch noch interessant: Ursprüngluich sollte das Album "Lovebox Vol. 2" heissen. Das Releasedatum wurde aber mehrmals verschoben und am Ende kam jetzt dieses Album raus. Nun zur Musik. Dieses Album ist typisch für Groove Armada. Es ist auch die logische Nachfolge von "Soundboy Rock", auch wenn man sich diesesmal nicht mehr so dem "Dubbigen" verschrieben hat. Eher dem 80s- und 90s-Disco. Einmal mehr mit hochkarätigen oder zumindest schwer interessanten Featuringgästen. Ich glaube, da sind einige "Grower-Stücke" mitdrauf. Wir werden sehen. Vorerst 4.5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.