Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mintzkov - Rising Sun, Setting Sun

Cover Mintzkov - Rising Sun, Setting Sun
CD
Haldern Pop ML005 (be)

Album

Jaar:2010
Label:HALDERN POP
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/02/2010 (Positie 61)
Laatste week notering:14/08/2010 (Positie 86)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:1595 (3176 Punten)
Alternatieve albums:27/02/2010 / Piek: 4 / Weken: 29
Belgische albums:27/02/2010 / Piek: 4 / Weken: 10
In de landen:
be  Piek: 7 / Weken: 23 (V)

Tracks

22/02/2010
CD Haldern Pop ML005 (PIAS) [be] / EAN 5412690052699
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rising Sun, Setting Sun
  3:53
2.Author Of The Play
  3:51
3.Opening Fire
  3:22
4.The 25th Hour
  4:48
5.Roadbuilding
  3:58
6.Finders Keepers
  3:44
7.The Simple Future
  3:38
8.Safe House
  2:17
9.Coronary Street
  3:28
10.Gemini
  5:07
   

Mintzkov   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Equals A Lot31/03/2007Tip: 8 
Opening Fire06/03/2010297
Author Of The Play12/06/2010Tip: 19 
Finders Keepers13/11/2010Tip: 29 
Word Of Mouth14/09/2013Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
360į24/03/20071913
Rising Sun, Setting Sun27/02/2010723
Sky Hits Ground05/10/20131514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

gherkin
Member
******
Belgisch en geweldig.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.