Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arid - Under The Cold Street Lights

Cover Arid - Under The Cold Street Lights
CD
T For Tunes 735.A007.020 (be)
Cover Arid - Under The Cold Street Lights
Cover
Cover Arid - Under The Cold Street Lights
CD
T For Tunes 735.A007.033 (be)

Album

Jaar:2010
Label:T FOR TUNES
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 35)
Laatste week notering:28/08/2010 (Positie 84)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:2674 (2110 Punten)
Alternatieve albums:06/03/2010 / Piek: 2 / Weken: 21
Belgische albums:06/03/2010 / Piek: 2 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 75 / Weken: 2
be  Piek: 4 / Weken: 15 (V)
  Piek: 1 / Weken: 24 (W)

Tracks

01/03/2010
CD T For Tunes 735.A007.020 (PIAS) [be] / EAN 5414939027628
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Flood
  4:36
2.Come On
  3:28
3.Something Brighter
  3:38
4.Seven Odd Years
  3:14
5.Mindless
  4:11
6.All That's Here Is All That's Left
  4:40
7.Custom Gold
  3:57
8.Broken Dancer
  3:26
9.Lock And Chain
  4:35
10.Cold Street Lights
  3:55
   
21/02/2011
Deluxe Edition - CD T For Tunes 735.A007.033 (PIAS) [be] / EAN 5414939098734
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Flood
  4:38
2.Come On
  3:29
3.Something Brighter
  3:40
4.Seven Odd Years
  3:16
5.Mindless
  4:13
6.All That's Here Is All That's Left
  4:42
7.Custom Gold
  3:59
8.Broken Dancer
  3:28
9.Lock And Chain
  4:37
10.Cold Street Lights
  3:57
Bonus Track
11.Shine
  4:09
Extras:
DVD Live @ AB
   

Arid   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And My Melody18/03/2000344
Words19/05/2007427
Why Do You Run16/02/2008492
Tied To The Hands14/06/2008Tip: 3 
If You Go22/11/2008Tip: 4 
Come On30/01/2010Tip: 20 
Broken Dancer12/06/2010Tip: 15 
Hart van goud09/10/2010383
Something Brighter05/03/2011Tip: 34 
The High Life08/10/2011Tip: 18 
Seven Odd Years11/02/20121012
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Things Of Venom24/04/19991546
All Is Quiet Now18/05/2002324
Live13/12/20033312
All Things Come In Waves26/01/2008217
Under The Cold Street Lights06/03/2010415
Singles Collection05/11/20112527
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.