Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Van Jets - Cat Fit Fury!

Cover The Van Jets - Cat Fit Fury!
CD
BelvťdŤre BC 0548 / 900.A014.020 (be)

Album

Jaar:2010
Label:BELVEDERE
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 50)
Laatste week notering:05/03/2011 (Positie 93)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:42
Positie aller tijden:733 (5788 Punten)
Alternatieve albums:06/03/2010 / Piek: 7 / Weken: 55
Belgische albums:06/03/2010 / Piek: 5 / Weken: 31
In de landen:
be  Piek: 9 / Weken: 42 (V)

Tracks

01/03/2010
CD BelvťdŤre BC 0548 / 900.A014.020 (PIAS) [be] / EAN 5414939026928
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Future
  3:30
2.Damage
  3:58
3.Down Below
  3:14
4.The Other Man
  2:55
5.Onawa
  5:53
6.Dancer
  2:47
7.Teevee
  2:49
8.Givers & Takers
  3:55
9.Comes The Crying
  3:48
10.Matador
  3:30
11.Our Heads
  4:55
   

The Van Jets   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Our Love = Strong14/07/2007Tip: 21 
What's Going On?01/12/2007Tip: 6 
The Future20/03/2010337
Down Below26/06/2010Tip: 11 
Teevee13/11/2010Tip: 5 
Here Comes The Light28/07/2012Tip: 10 
Danger Zone22/09/2012Tip: 10 
Broken Bones16/02/2013Tip: 18 
The Sound Of Sea01/11/2014Tip: 24 
Two Tides Of Ice14/03/2015Tip: 9 
Carpet Man25/07/2015Tip: 25 
Pink & Blue05/12/2015Tip: 11 
Shit To Gold28/05/2016Tip: 13 
Boy To Beastie24/06/2017Tip: 22 
Bang!23/09/2017Tip: 34 
Ready Made Wild Life20/01/2018Tip 
Day On Clouds14/04/2018Tip 
Who Does?30/03/2019Tip: 7 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Electric Soldiers24/02/20072519
Cat Fit Fury!06/03/2010942
Halo22/09/20121534
Welcome To Strange Paradise25/04/20151052
Future Primitives04/11/2017310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

gherkin
Member
******
Het album van o.a. The Future en Teevee.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.