Login
België (Vlaanderen)

Arno - Brussld

Cover Arno - Brussld
Cover

Album

Jaar:2010
Label:NAIVE
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/04/2010 (Positie 3)
Laatste week notering:14/08/2010 (Positie 87)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:1669 (3185 Punten)
Alternatieve albums:03/04/2010 / Piek: 2 / Weken: 32
Belgische albums:03/04/2010 / Piek: 2 / Weken: 13
In de landen:
ch  Piek: 62 / Weken: 2
fr  Piek: 31 / Weken: 18
be  Piek: 2 / Weken: 20 (V)
  Piek: 6 / Weken: 22 (W)

Tracks

26/03/2010
CD Naïve NV820911 / EAN 3298498209112
Toon detailsAlles beluisteren
1.Black Dog Day
  3:58
2.Quelqu'un a touché ma femme
  3:07
3.God Save The Kiss
  2:56
4.Mademoiselle
  3:53
5.Brussels
  3:29
6.How Are You
  3:49
7.Le lundi on reste au lit
  2:46
8.Elle pense quand elle danse
  3:21
9.Get Up, Stand Up
  4:27
10.Pop Star
  2:49
11.Ginger Red
  3:46
12.Ça monte
  3:26
Hidden:
Monday
  2:45
   
26/03/2010
Bonus Track Edition - CD Naïve NV820912 / EAN 3298498209129
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Black Dog Day
  3:58
2.Quelqu'un a touché ma femme
  3:07
3.God Save The Kiss
  2:56
4.Mademoiselle
  3:53
5.Brussels
  3:29
6.How Are You
  3:49
7.Le lundi on reste au lit
  2:46
8.Elle pense quand elle danse
  3:21
9.Get Up, Stand Up
  4:27
10.Pop Star
  2:49
11.Ginger Red
  3:46
12.Ça monte
  3:26
Hidden:
Monday
  2:45
CD 2:
Bonus Tracks
1.Dance With Her
  2:25
2.While She Dances
  3:20
3.The Most Beautiful Mademoiselle
  3:54
   
26/03/2010
LP Naïve NV820991 / EAN 3298498209914
Toon detailsAlles beluisteren
   

Arno   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forget The Cold Sweat19/04/1986224
Vive ma liberté15/05/1993483
Zwart geel rouge (De III Belgen)11/12/1999384
Mourir à plusieurs10/02/2007337
Brussels03/04/2010291
Show Of Live22/09/2012Tip: 51 
Dance Like A Goose23/01/2016Tip 
Please Exist18/06/2016Tip 
Je veux vivre29/10/2016Tip 
Oostende bonsoir18/05/2019Tip: 26 
Santeboutique13/07/2019Tip 
Tjip tjip c'est fini07/09/2019Tip 
They Are Coming15/02/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
À la française01/07/19951611
En concert (à la française)22/03/1997452
Charles & The White Trash European Blues Connection (Charles & The White Trash European Blues Connection)23/05/1998195
Le European Cowboy04/09/1999108
À poil commercial11/09/1999362
Arno, Charles Ernest02/03/2002232
Arno [2002]04/01/2003453
Le Best Of25/01/2003428
French Bazaar29/05/2004120
Live In Brussels27/08/20051715
Jus de box27/01/2007136
Covers Cocktail14/06/20085511
Best Of - 3CD23/05/20091425
Brussld03/04/2010220
Future Vintage22/09/2012425
Le coffret essentiel24/05/2014476
Human Incognito23/01/2016636
Santeboutique21/09/2019221
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

Rewer
hitparade.ch
**
...weniger...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.