Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Villagers - Becoming A Jackal

Cover Villagers - Becoming A Jackal
Cover

Album

Jaar:2010
Label:DOMINO
Distributeur:MUNICH
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/06/2010 (Positie 83)
Laatste week notering:26/06/2010 (Positie 83)
Piekpositie:83 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:8930 (118 Punten)
In de landen:
be  Piek: 83 / Weken: 1 (V)

Tracks

21/05/2010
LP Domino WIGLP253 / EAN 5034202025313
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/05/2010
CD Domino WIGCD253 / EAN 5034202025320
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Saw The Dead
  5:03
2.Becoming A Jackal
  3:19
3.Ship Of Promises
  4:36
4.The Meaning Of The Ritual
  3:14
5.Home
  4:41
6.That Day
  3:10
7.The Pact (I'll Be Your Fever)
  3:28
8.Set The Tigers Free
  3:22
9.Twenty-Seven Strangers
  3:24
10.Pieces
  5:25
11.To Be Counted Among Men
  4:43
   

Villagers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothing Arrived19/01/2013Tip: 24 
The Bell27/04/2013Tip: 92 
Courage28/02/2015Tip: 79 
Everything I Am Is Yours06/06/2015Tip: 84 
Memoir (Live At RAK)26/12/2015Tip: 90 
A Trick Of The Light23/06/2018Tip 
Fool08/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Becoming A Jackal26/06/2010831
{Awayland}19/01/20131715
Darling Arithmetic18/04/20152715
Where Have You Been All My Life?16/01/2016237
The Art Of Pretending To Swim29/09/2018314
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.