Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Korn - III - Remember Who You Are

Cover Korn - III - Remember Who You Are
Cover
Cover Korn - III - Remember Who You Are
CD
Roadrunner RR7757-5

Album

Jaar:2010
Label:ROADRUNNER
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/07/2010 (Positie 95)
Laatste week notering:28/08/2010 (Positie 100)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:4608 (913 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 7
de  Piek: 4 / Weken: 9
at  Piek: 3 / Weken: 9
fr  Piek: 14 / Weken: 12
nl  Piek: 20 / Weken: 8
be  Piek: 27 / Weken: 7 (V)
  Piek: 18 / Weken: 9 (W)
se  Piek: 23 / Weken: 2
fi  Piek: 14 / Weken: 3
no  Piek: 34 / Weken: 1
dk  Piek: 37 / Weken: 1
it  Piek: 19 / Weken: 3
es  Piek: 56 / Weken: 4
gr  Piek: 17 / Weken: 6
au  Piek: 8 / Weken: 4
nz  Piek: 5 / Weken: 6

Tracks

09/07/2010
Special Edition - CD Roadrunner RR7757-5 / EAN 0016861775759
Toon detailsAlles beluisteren
   
09/07/2010
CD Roadrunner RR7757-2 / EAN 0016867757285
Toon detailsAlles beluisteren
   
09/07/2010
CD Roadrunner RR 7757-2 / EAN 0016861775728
Toon detailsAlles beluisteren
1.Uber-Time
  1:28
2.Oildale (Leave Me Alone)
  4:43
3.Pop A Pill
  3:59
4.Fear Is A Place To Live
  3:09
5.Move On
  3:48
6.Lead The Parade
  4:24
7.Let The Guilt Go
  3:56
8.The Past
  5:05
9.Never Around
  5:29
10.Are You Ready To Live?
  3:58
11.Holding All These Lies
  4:38
   
06/08/2010
LP Roadrunner RRCAR77571 / EAN 4024572447410
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Away From Me15/01/2000Tip: 17 
Did My Time13/09/2003Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy02/11/1996362
Follow The Leader29/08/1998138
Issues27/11/19992813
Untouchables15/06/2002314
Take A Look In The Mirror29/11/20032410
Greatest Hits Vol. 116/10/20043512
See You On The Other Side10/12/20054912
Live & Rare15/07/2006903
Unplugged MTV24/03/2007951
Untitled11/08/2007286
III - Remember Who You Are17/07/2010277
The Path Of Totality17/12/2011971
The Paradigm Shift12/10/2013317
The Serenity Of Suffering29/10/20161625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

CrazyDavy
Member
*****
Geiles Album.
Für mich das Highlight ''Lead the Parade''.

orangeKILLER
Member
****
Gefällt mir. Finde ich sogar besser als die ersten Alben, was vielleicht auch an der besseren Produktion liegt. "Oildale" ist das Highlight.

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...

philippkramer
Member
***
gestern mal reingehört. erster eindruck: wow, die klingen ja - so wie der sticker auf der hülle verrät - wieder wie früher. also endlich wieder so, wie man korn mag, nachdem die letzten zwei bis drei alben totalausfälle waren. einen haken hat das ganze trotzdem: jetzt klingen sie zwar wieder wie früher, aber die alten sachen gehen trotzdem besser ins ohr. daher sind nur 3 punkte drin.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.