Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Magic Numbers - The Runaway

Cover The Magic Numbers - The Runaway
Cover

Album

Jaar:2010
Label:HEAVENLY
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/08/2010 (Positie 78)
Laatste week notering:14/08/2010 (Positie 98)
Piekpositie:78 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7869 (226 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 90 / Weken: 1
be  Piek: 78 / Weken: 2 (V)
se  Piek: 32 / Weken: 4
gr  Piek: 43 / Weken: 1

Tracks

23/07/2010
CD Heavenly 06025 2738991 (UMG) / EAN 0602527389912
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Pulse
  5:17
2.Hurt So Good
  4:24
3.Why Did You Call?
  4:34
4.Once I Had
  4:28
5.A Start With No Ending
  3:55
6.Throwing My Heart Away
  4:11
7.Restless River
  3:07
8.Only Seventeen
  3:36
9.Sound Of Something
  3:19
10.The Song That No One Knows
  4:40
11.Dreams Of A Revelation
  3:26
12.I'm Sorry
  9:21
   
23/07/2010
LP Universal 060252739965 (UMG) / EAN 0602527399652
Toon detailsAlles beluisteren
   
23/07/2010
CD Universal 060252738990 (UMG) / EAN 0602527389905
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Magic Numbers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shot In The Dark05/07/2014Tip: 82 
E.N.D.30/08/2014Tip: 45 
Roy Orbison06/12/2014Tip: 52 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Magic Numbers01/10/20053316
Those The Brokes11/11/2006346
The Runaway07/08/2010782
Alias30/08/2014863
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.