Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Korn - Life Is Peachy

Cover Korn - Life Is Peachy
CD
Immortal / Epic 485 369 6 (usa)

Album

Jaar:1996
Label:EPIC
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/11/1996 (Positie 36)
Laatste week notering:09/11/1996 (Positie 38)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7027 (328 Punten)
In de landen:
de  Piek: 85 / Weken: 1
at  Piek: 21 / Weken: 5
nl  Piek: 87 / Weken: 3
be  Piek: 36 / Weken: 2 (V)
  Piek: 25 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 43 / Weken: 2
fi  Piek: 24 / Weken: 4
au  Piek: 26 / Weken: 18
nz  Piek: 1 / Weken: 21

Tracks

15/10/1996
CD Immortal / Epic 485 369 6 (Sony) [us] / EAN 5099748536969
Toon detailsAlles beluisteren
1.Twist
  0:49
2.Chi
  3:55
3.Lost
  2:55
4.Swallow
  3:39
5.Porno Creep
  2:01
6.Good God
  3:21
7.Mr. Rogers
  5:11
8.K@#Ý%!
  3:03
9.No Place To Hide
  3:32
10.Wicked
  4:00
11.A.D.I.D.A.S.
  2:33
12.Lowrider
  0:58
13.Ass Itch
  3:40
14.Kill You
  8:39
   
26/02/2010
LP Music On Vinyl MOVLP66 / EAN 0886976651718
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Away From Me15/01/2000Tip: 17 
Did My Time13/09/2003Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy02/11/1996362
Follow The Leader29/08/1998138
Issues27/11/19992813
Untouchables15/06/2002314
Take A Look In The Mirror29/11/20032410
Greatest Hits Vol. 116/10/20043512
See You On The Other Side10/12/20054912
Live & Rare15/07/2006903
Unplugged MTV24/03/2007951
Untitled11/08/2007286
III - Remember Who You Are17/07/2010277
The Path Of Totality17/12/2011971
The Paradigm Shift12/10/2013317
The Serenity Of Suffering29/10/20161625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 6)

orangeKILLER
Member
***
Das ältere Zeug von ihnen ist nicht ganz mein Geschmack. 3+

BeansterBarnes
Member
****
A really solid album but would be hated by the majority, if you like heavy bass lines and obscure lyrics and vocals then you'd enjoy this.

DerMeister
Member
*****
Ein wirklich gutes Album

5+
Laatst gewijzigd: 30/03/2009 01:24
06/09/2007 22:24
remember
Member
****
Ihr 2tes Album, das den wichtigen Schritt in Richtung Massentauglichkeit brachte..für mich aber nur 2 wichtige Songs inkludiert.
Laatst gewijzigd: 17/04/2013 04:49
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.