Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Scooter - The Very Best Of

Cover Scooter - The Very Best Of
CD
Sheffield Tunes / ARS 2749199 (be)

Album

Jaar:2010
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/09/2010 (Positie 94)
Laatste week notering:18/09/2010 (Positie 100)
Piekpositie:94 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7423 (309 Punten)
Heatseekers:28/08/2010 / Piek: 10 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 94 / Weken: 3 (V)

Tracks

20/08/2010
CD Sheffield Tunes / ARS 2749199 (UMG) [be] / EAN 0602527491998
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Much Is The Fish?
  3:46
2.Fuck The Millennium
  4:12
3.Hyper Hyper
  3:35
4.Move Your Ass!
  3:56
5.Call Me MaŮana
  3:49
6.Maria (I Like It Loud)
  3:31
7.Faster Harder Scooter
  3:46
8.Nessaja
  3:27
9.One (Always Hardcore)
  3:49
10.Shake That!
  3:17
11.Posse - I Need You On The Floor
  3:51
12.Hello! (Good To Be Back)
  3:34
13.The Night
  3:22
14.Weekend!
  3:35
15.Jigga Jigga!
  3:54
16.We Are The Greatest
  5:07
17.I'm Raving
  3:37
18.The Question Is What Is The Question
  3:47
19.Scooter vs. Status Quo - Jump That Rock (Whatever You Want)
  3:23
20.The Logical Song
  3:53
   

Scooter   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyper Hyper25/02/1995287
Move Your Ass!25/03/19951612
How Much Is The Fish?19/09/1998119
We Are The Greatest / I Was Made For Lovin' You26/12/1998501
Call Me MaŮana27/02/19991013
Faster Harder Scooter11/09/19991711
Fuck The Millennium11/12/1999216
I'm Your Pusher10/06/2000Tip: 11 
Posse - I Need You On The Floor16/06/2001442
Nessaja02/11/20021612
Weekend!24/05/2003354
The Night19/07/2003501
Maria (I Like It Loud)27/09/2003384
Jigga Jigga!07/02/2004Tip: 13 
Shake That!23/10/2004413
One (Always Hardcore)12/03/2005416
Suavemente07/05/2005256
Hello! (Good To Be Back)03/12/2005482
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Very Best Of04/09/2010943
100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked24/02/20184715
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Schiriki
Member
******
Lief bei uns als Bonus von "Jumping all over the World"
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.