Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - Shine Through

Cover Aloe Blacc - Shine Through
Cover

Album

Jaar:2006
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

26/05/2006
CD Stones Throw STH2138 (PIAS) / EAN 0659457213824
Toon detailsAlles beluisteren
1.Whole World
3:57
2.Long Time Coming
4:13
3.Are You Ready
3:21
4.Busking
2:17
5.Bailar - Scene 1
4:14
6.Nascimento (Birth) - Scene 2
4:31
7.Dance For Life
3:41
8.Patria mia
4:28
9.Shine Through
1:04
10.Caged Birdsong
3:47
11.Arrive
3:11
12.Want Me
3:31
13.One Inna
3:48
14.I'm Beautiful
3:50
15.Gente ordinaria
5:22
16.Severa
5:10
   

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
Hello World28/06/2014Tip: 56 
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019214
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/2019197
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019356
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

irelander
Member
*****
I think Good Things is marginally better, but this is a cool debut from a cool dude. The standout is 'I'm Beautiful', but 'Caged Birdsong' and 'Bailar' are highlights also. 4.5*

Getharda
Member
*****
Sehr gutes, eigenständiges Album. Sehr vielseitig, macht quasi von Anfang bis Ende eine ganze Kehrtwende. - 5.48*

Highlights: Whole World, Long Time Coming, Are You Ready, Gente Ordinaria, Severa
Laatst gewijzigd: 12/11/2010 16:13
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.