Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Josh Groban - Illuminations

Cover Josh Groban - Illuminations
Cover

Album

Jaar:2010
Label:REPRISE
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/11/2010 (Positie 100)
Laatste week notering:27/11/2010 (Positie 100)
Piekpositie:100 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9723 (101 Punten)
Heatseekers:20/11/2010 / Piek: 5 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 46 / Weken: 6
de  Piek: 42 / Weken: 4
at  Piek: 29 / Weken: 3
fr  Piek: 48 / Weken: 8
nl  Piek: 10 / Weken: 10
be  Piek: 100 / Weken: 1 (V)
  Piek: 42 / Weken: 10 (W)
se  Piek: 22 / Weken: 7
fi  Piek: 20 / Weken: 1
no  Piek: 17 / Weken: 7
au  Piek: 21 / Weken: 8
nz  Piek: 9 / Weken: 10

Tracks

19/11/2010
CD 143 / Reprise 9362496496 (Warner) / EAN 0093624964964
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Wandering Kind (Prelude)
  2:38
2.Bells Of New York City
  3:49
3.Galileo (Someone Like You)
  3:22
4.L'ora dell'addio
  3:27
5.Hidden Away
  3:56
6.Au jardin des sans-pourquoi
  3:32
7.Higher Window
  4:37
8.If I Walk Away
  3:52
9.Love Only Knows
  4:43
10.VocÍ existe em mim
  5:06
11.War At Home
  4:44
12.London Hymn
  1:56
13.Straight To You
  4:10
   

Josh Groban   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Symphony12/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Awake25/11/2006697
A Collection29/11/2008852
Illuminations27/11/20101001
All That Echoes09/03/20133814
Stages02/05/2015527
Bridges29/09/2018682
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

sanremo
Member
****
gut

Rewer
hitparade.ch
***
...ich habe meine Mühe mit dem Album...

fabio
Member
****
okay

Southernman
Member
*****
Muy bueno.

meeuwes
Member
******
Geweldige cd. Top zanger
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.