Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Crystal Fighters - Star Of Love

Cover Crystal Fighters - Star Of Love
CD
Different DIFB 230 CDX / 451.A230.022
Cover Crystal Fighters - Star Of Love
Cover

Album

Jaar:2011
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Alternatieve albums:05/02/2011 / Piek: 47 / Weken: 1
Heatseekers:29/01/2011 / Piek: 6 / Weken: 3
In de landen:
fr  Piek: 200 / Weken: 1
nl  Piek: 36 / Weken: 4
be  Piek: 89 / Weken: 2 (W)

Tracks

21/01/2011
CD Different DIFB 230 CDX / 451.A230.022 (PIAS) / EAN 5413356583045
Toon detailsAlles beluisteren
1.Solar System
  3:57
2.Xtatic Truth
  3:38
3.I Do This Everyday
  3:45
4.Champion Sound (Alt. Version)
  3:25
5.Plage
  3:50
6.In The Summer
  3:56
7.At Home
  5:06
8.I Love London
  2:47
9.Swallow
  4:31
10.With You
  4:23
11.Follow
  3:16
Bonus Acoustic Tracks
12.At Home (Acoustic)
  5:08
13.Xtatic Truth (Version Espanyol)
  2:49
14.Plage (Acoustic)
  4:09
15.Champion Sound (Acoustic)
  3:50
16.Follow (Acoustic)
  3:17
   

Crystal Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Home07/05/2011Tip: 45 
Love Is All I Got (Feed Me & Crystal Fighters)29/12/2012Tip: 60 
You & I25/05/2013Tip: 15 
LA Calling31/08/2013Tip: 57 
Love Alight12/07/2014Tip: 45 
All Night10/09/2016Tip: 8 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cave Rave08/06/20137614
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Getharda
Member
*****
Sehr ordentliches Indie-Pop-Album. 5+

soia
Member
****
besser als ich gedacht hätte... für zwischendurch sehr gut

Der_Nagel
Member
****
Zutaten – man nehme: baskische Instrumente, Synthis, aktueller Electrosound (Dubstep: Swallow) fröhliche gelaunte Stimmen + Hippie-Stimmung (Solar System) und fertig ist ein sympathisches Album, zu welchem es sich gut abtanzen lässt – 4.5 (abgerundet)...

Persönlicher Favoriten:
I Do This Everyday
In The Summer
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.