Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Das Pop - The Game

Cover Das Pop - The Game
CD
Capitol 0977562 (be)

Album

Jaar:2011
Label:CAPITOL
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/04/2011 (Positie 18)
Laatste week notering:04/02/2012 (Positie 99)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:1325 (3642 Punten)
Alternatieve albums:16/04/2011 / Piek: 8 / Weken: 43
Belgische albums:16/04/2011 / Piek: 8 / Weken: 34
In de landen:
be  Piek: 13 / Weken: 25 (V)

Tracks

11/04/2011
CD Capitol 0977562 (EMI) [be] / EAN 5099909775626
23/09/2011
CD Capitol 0289042 (EMI) / EAN 5099902890425
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Game
  4:39
2.Skip The Rope
  3:15
3.Flowers In The Dirt
  4:08
4.Girl Wolf
  2:59
5.Fair Weather Friends
  3:44
6.Wronging The Rights
  3:20
7.I Me Mine
  4:38
8.The Thunder
  3:44
9.Gold
  4:03
10.A Kiss Is Not A Crime
  4:15
11.Yesterday
  4:38
   

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.67 (Reviews: 3)

bjorn614
Member
*****
Een zeer goed album van das pop

gherkin
Member
******
Als je een goed popalbum wil, is Bent je man.

Patrick3
Member
******
Prachtig album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.