Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Kills - Blood Pressures

Cover The Kills - Blood Pressures
CD
Domino WIGCD249
Cover The Kills - Blood Pressures
CD Promo
Domino WIGCD249P

Album

Jaar:2011
Label:DOMINO
Distributeur:MUNICH
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/04/2011 (Positie 39)
Laatste week notering:28/05/2011 (Positie 79)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:3888 (1246 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 5
de  Piek: 33 / Weken: 2
at  Piek: 31 / Weken: 2
fr  Piek: 8 / Weken: 13
nl  Piek: 38 / Weken: 2
be  Piek: 16 / Weken: 8 (V)
  Piek: 29 / Weken: 5 (W)
au  Piek: 43 / Weken: 1
nz  Piek: 32 / Weken: 1

Tracks

01/04/2011
CD Domino WIGCD249 / EAN 5034202024927
04/2011
Promo - CD Domino WIGCD249P
Toon detailsAlles beluisteren
1.Future Starts Slow
  4:05
2.Satellite
  4:13
3.Heart Is A Beating Drum
  4:20
4.Nail In My Coffin
  3:32
5.Wild Charms
  1:14
6.DNA
  4:32
7.Baby Says
  4:28
8.The Last Goodbye
  3:42
9.Damned If She Do
  3:52
10.You Don't Own The Road
  3:22
11.Pots And Pans
  4:35
   
01/04/2011
LP Domino WIGLP249 / EAN 5034202024910
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Kills   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doing It To Death19/03/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Wow05/03/2005289
Midnight Boom22/03/2008138
Blood Pressures09/04/2011168
Ash & Ice11/06/20162514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

AllSainter
Member
*****
Starkes Album.

miss_grace
Member
****
9 x 4*, 2 x 5* -> Ø 4.18 --> 4*

Lässt sich flüssig durchhören, aber Abfall im Vergleich zu "Midnight Boom".

Meine Faves: "The Last Goodbye", "Baby Says", "DNA".

remember
Member
***
Das Album zum 10 jährigen Jubiläum. Bis auf "Nail in my coffin" und "The last goodbye" kann ich hier nichts Gutes finden.
Die Leser des ME wählten das Album zur #19 des Jahres.

Hijinx
Member
***
I don't know why, but I guess I expected better. A lot of this is just noise and it's rather disappointing.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.