Login
België (Vlaanderen)

Johnny Hallyday - Jamais seul

Cover Johnny Hallyday - Jamais seul
Cover

Album

Jaar:2011
Label:WEA
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/04/2011 (Positie 100)
Laatste week notering:09/04/2011 (Positie 100)
Piekpositie:100 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9839 (101 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 8
fr  Piek: 1 / Weken: 32
be  Piek: 100 / Weken: 1 (V)
  Piek: 1 / Weken: 26 (W)

Tracks

28/03/2011
CD Warner 2564674360 (Warner) / EAN 0825646743605
Toon detailsAlles beluisteren
1.Paul & Mick
  3:21
2.Guitar Hero
  4:02
3.Dandy
  3:30
4.La douceur de vivre
  3:16
5.Jamais seul
  3:53
6.Vous n'aurez pas ma peau
  3:32
7.Tanagra
  4:37
8.J'inspire
  2:43
9.Les herbes folles
  3:26
10.Ces deux-là
  2:42
11.Elle a mis de l'eau
  3:19
12.Johnny Hallyday & -M- - England
  3:08
13.Jade dort
  3:11
   
28/03/2011
Édition Deluxe - CD Warner 2564674359 (Warner) / EAN 0825646743599
Toon detailsAlles beluisteren
1.Paul & Mick
  3:21
2.Guitar Hero
  4:02
3.Dandy
  3:30
4.La douceur de vivre
  3:16
5.Jamais seul
  3:53
6.Vous n'aurez pas ma peau
  3:32
7.Tanagra
  4:37
8.J'inspire
  2:43
9.Les herbes folles
  3:26
10.Ces deux-là
  2:42
11.Elle a mis de l'eau
  3:19
12.Johnny Hallyday & -M- - England
  3:08
13.Jade dort
  3:11
Extras:
DVD
   
28/03/2011
LP Warner 505249849921 (Warner) / EAN 5052498499212
Toon detailsAlles beluisteren
   
28/03/2011
CD Warner 505249849945 (Warner) / EAN 5052498499458
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD
   
11/12/2015
LP Warner 2564601558 (Warner) / EAN 0825646015580
Toon detailsAlles beluisteren
   

Johnny Hallyday   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tes tendres années01/09/1963912
Ma guitare01/12/1963188
Pour moi la vie va commencer01/02/1964164
Excuse-moi partenaire01/03/1964178
Johnny lui dit adieu01/04/1965194
Gabrielle09/10/1976203
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ça ne finira jamais08/11/2008631
Jamais seul09/04/20111001
L'attente24/11/2012924
On Stage15/06/2013684
Rester vivant29/11/2014783
De l'amour21/11/2015875
Rester vivant tour29/10/20161723
Triple Best Of09/12/2017802
Les 50 plus belles chansons16/12/20171614
Les 100 plus belles chansons [2006]23/12/20171801
Mon pays c'est l'amour27/10/2018812
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

sanremo
Member
****
gut

lolitas
Member
**
Come Back Raté en tout cas je ne suis pas fan :/

fabio
Member
****
gut
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.