Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

AC/DC - Live At River Plate [DVD]

Cover AC/DC - Live At River Plate [DVD]
DVD
Columbia 88697618199
Cover AC/DC - Live At River Plate [DVD]
Blu-Ray
Columbia 88697870609

Album

Jaar:2011
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Muziek-DVD:14/05/2011 / Piek: 1 / Weken: 38
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 93
de  Piek: 1 / Weken: 50
nl  Piek: 2 / Weken: 71

Tracks

06/05/2011
DVD Columbia 88697618199 (Sony) / EAN 0886976181994
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/05/2011
DVD Columbia 88697893379 (Sony) / EAN 0886978933799
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt L
   
06/05/2011
Blu-Ray Columbia 88697870609 (Sony) / EAN 0886978706096
Toon detailsAlles beluisteren
   

AC/DC   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whole Lotta Rosie15/07/1978129
Rock 'N' Roll Damnation21/10/1978213
Highway To Hell01/09/1979145
Thunderstruck10/11/1990416
Moneytalks09/02/1991264
Big Gun11/09/1993355
Play Ball18/10/2014451
Rock Or Bust29/11/2014Tip: 18 
Rock The Blues Away11/04/2015Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ballbreaker07/10/1995116
Stiff Upper Lip11/03/2000176
Black Ice25/10/2008147
BackTracks21/11/2009559
Iron Man 2 (Soundtrack / AC/DC)24/04/2010181
Live At River Plate24/11/20121135
The Complete Collection01/12/20121461
Rock Or Bust06/12/2014168
Back In Black20/07/20191911
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.