Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Colbie Caillat - All Of You

Cover Colbie Caillat - All Of You
CD
Universal Republic 06025 2775074 (eu)

Album

Jaar:2011
Label:REPUBLIC
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/07/2011 (Positie 78)
Laatste week notering:23/07/2011 (Positie 78)
Piekpositie:78 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:8970 (123 Punten)
Heatseekers:16/07/2011 / Piek: 17 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 8
de  Piek: 11 / Weken: 7
at  Piek: 24 / Weken: 7
fr  Piek: 63 / Weken: 6
nl  Piek: 55 / Weken: 3
be  Piek: 78 / Weken: 1 (V)
  Piek: 61 / Weken: 2 (W)
no  Piek: 20 / Weken: 4
au  Piek: 49 / Weken: 1

Tracks

08/07/2011
CD Universal Republic 06025 2775074 (UMG) [eu] / EAN 0602527750743
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brighter Than The Sun
  3:52
2.I Do
  2:54
3.Before I Let You Go
  3:36
4.Colbie Caillat feat. Common - Favorite Song
  3:47
5.What If
  3:47
6.Shadow
  3:22
7.Think Good Thoughts
  4:02
8.Like Yesterday
  3:27
9.All Of You
  3:48
10.Dream Life, Life
  3:26
11.What Means The Most
  3:27
12.Make It Rain
  3:57
   

Colbie Caillat   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bubbly09/02/2008223
The Little Things12/07/2008Tip: 8 
Lucky (Jason Mraz and Colbie Caillat)18/04/2009Tip: 5 
Fallin' For You25/07/2009Tip: 12 
I Do30/04/2011Tip: 14 
Try02/08/2014Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Coco23/02/20082225
Breakthrough05/09/2009375
All Of You23/07/2011781
Gypsy Heart11/10/20141541
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 7)

landcalledfarway
Member
******
Ich liebe dieses Album. Es erinnert mich immer an Sommer und gute laune.

Hšnsi
Member
*****
Schönes Album

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

hallo09
Member
******
Da spürt man die Sonne Kaliforniens! ;-)

fabio
Member
*****
gutes album

ShadowViolin
Member
****
Brighter Than The Sun *** **
I Do *** **
Before I Let You Go *** *
Favorite Song *** *
What If *** *
Shadow *** **
Think Good Thoughts *** *
Like Yesterday *** *
All Of You *** **
Dream Life, Life ***
What Means The Most *** *
Make It Rain *** **

4.3 - 4*

Egal was Colbie macht, es kommt ein süsser Pop-Song raus. Umso weniger erstaunlich ist, dass ihr neuestes und bereits drittes Album "All Of You" jede Menge gute Laune mitbringt.

Dass das Konzept bisher aufgegangen ist, kann man an ihrem Erfolg sehen, doch so langsam wird's leider etwas langweilig... Immer (oder SEHR oft) dasselbe, und das schon beim dritten Album! Da hilft es auch nicht viel, dass neben Colbie auch der sehr bekannte und erfolgreiche Ryan Tedder am Album gearbeitet hat...

Nichts destotrotz finde ich das Album gut. Es bringt halt, wie bereits erwähnt, die nötige gute Laune mit. Und das macht Colbie aus. Wer also die Vor-Singles mag, kann hier bedenkenlos zugreifen!

Highlight: "Brighter Than The Sun", "I Do" und "All Of You"

Shakiraman
Member
*****
Wieder ein Goldstück der talentierten Amerikanerin :-)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.