Login
België (Vlaanderen)

Nat "King" Cole - The Piano Style Of Nat King Cole

Cover Nat "King" Cole - The Piano Style Of Nat King Cole
Cover

Album

Jaar:1956
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1956
LP Capitol W689 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Walked In (Instrumental)
3:27
2.My Heart Stood Still (Instrumental)
1:40
3.Imagination (Instrumental)
3:27
4.I Never Knew (Instrumental)
2:33
5.Stella By Starlight (Instrumental)
3:47
6.What Can I Say After I Say I'm Sorry (Instrumental)
2:25
7.I Didn't Know What Time It Was (Instrumental)
3:09
8.Takin' A Chance On Love (Instrumental)
2:04
9.April In Paris (Instrumental)
3:49
10.I Want To Be Happy (Instrumental)
1:45
11.I See Your Face Before Me (Instrumental)
2:33
12.Just One Of Those Things (Instrumental)
3:06
13.I Get A Kick Out Of You (Instrumental)
2:21
14.If I Could Be With You (Instrumental)
2:39
15.I Hear Music (Instrumental)
3:03
16.Tea For Two (Instrumental)
2:32
   
07/04/2017
LP Lasgo DOS732H / EAN 0889397577322
Toon detailsAlles beluisteren
   

Nat "King" Cole   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smile01/12/1954216
Hajji Baba (Persian Lament)01/12/1954212
Darling je vous aime beaucoup01/04/1955124
A Blossom Fell01/06/1955220
My One Sin (In Life)01/09/195588
Autumn Leaves01/10/195568
Forgive My Heart01/01/1956108
Love Is A Many Splendored Thing01/03/1956612
Ask Me01/03/19561012
That's All There Is To That01/11/1956198
Ballerina01/03/1957134
Stardust01/04/1957520
Send For Me01/11/1957194
Fascination01/11/1957416
Come Closer To Me01/08/1958136
Quizás, quizás, quizás01/10/1958124
Non dimenticar (Don't Forget)01/10/1958138
The Very Thought Of You01/02/1959208
Madrid01/04/1959812
Fantastico01/04/1960174
Cappuccina01/11/1961164
Ramblin' Rose01/10/19621412
Unforgettable (Natalie Cole with Nat King Cole)06/07/1991515
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face 2 Face - Their Greatest Hits (Dean Martin & Nat King Cole)16/12/199549
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.