Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ian Thomas [BE] - More Than A Game

Cover Ian Thomas [BE] - More Than A Game
CD
ARS 2774674 (be)
Cover Ian Thomas [BE] - More Than A Game
CD
ARS 2790253 (be)

Album

Jaar:2011
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/07/2011 (Positie 15)
Laatste week notering:14/07/2012 (Positie 75)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:1231 (3823 Punten)
Belgische albums:02/07/2011 / Piek: 4 / Weken: 29
In de landen:
be  Piek: 6 / Weken: 25 (V)

Tracks

24/06/2011
CD ARS 2774674 (UMG) [be] / EAN 0602527746746
Toon detailsAlles beluisteren
1.Autograph
  3:14
2.Kiss Kiss
  3:37
3.Baby
  3:36
4.You Got Me Down
  3:38
5.Kom dicht bij me
  3:25
6.Girl You Are Mine
  3:15
7.I <3 You
  3:39
8.El Ninyo
  4:01
Xtra
9.Autograph (English Version)
  3:14
10.Kiss Kiss (English Version)
  3:37
   
25/11/2011
Limited Edition - CD ARS 2790253 (UMG) [be] / EAN 0602527902531
Toon detailsAlles beluisteren
1.Autograph
  3:14
2.Kiss Kiss
  3:37
3.Baby
  3:36
4.You Got Me Down
  3:38
5.Kom dicht bij me
  3:25
6.Girl You Are Mine
  3:15
7.I <3 You
  3:39
8.El Ninyo
  4:01
9.Autograph (English Version)
  3:14
10.Kiss Kiss (English Version)
  3:38
Bonustracks
11.This Is How We Do It
  3:26
12.Life Is Good
  3:11
13.Without You
  3:29
14.I Wanna Dance
  2:45
Extras:
DVD
1. Woow! Sterrenwijzer met Ian Thomas
2. More Than A Game Special incl. alle clips
Poster
   

Ian Thomas [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby19/03/2011154
Autograph18/06/2011Tip: 30 
You Are The One (Ian Thomas feat. Mello)14/07/2012Tip: 61 
Dans de wereld rond (Nicole & Hugo feat. Ian Thomas)20/10/2012Tip: 17 
Turn The Tide22/12/2012Tip: 68 
Lalaland06/04/2013264
Dancefloor In Five10/08/2013Tip: 53 
Rain12/10/2013103
Walking On Air (Anise K feat. Ian Thomas, Snoop Dogg, Lance Bass & Bella Blue)25/01/201445
Another Round29/03/2014212
Fall In Love (Dennis feat. Ian Thomas)26/04/2014Tip: 24 
Slow Down05/07/201484
Love X413/09/201491
Run Away (Ian Thomas feat. Nyanda)15/11/2014251
Cheers (Ian Thomas feat. Tyga)04/04/2015111
Till The Morning (Ian Thomas feat. Flo Rida & LiLana)08/08/2015187
Hello World (Live)23/01/2016Tip: 13 
Banana Pancakes (Live)30/01/2016Tip 
Too Good To Be True (Live)06/02/2016Tip: 4 
Song For My Dad (Live)13/02/2016411
Envelop Me (Live)20/02/2016Tip: 31 
Females (Live)27/02/2016Tip 
Slaap lekker (Fantastig toch) (Live)05/03/2016Tip 
Heartbroken12/03/2016Tip: 27 
That Girl Bad02/07/2016Tip: 32 
Molly12/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Than A Game02/07/2011625
Diversity04/05/20131617
GameTime05/07/20141311
Make Things Happen27/02/2016911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
*
Hoe dit de Album Top 10 heeft gehaald begrijp ik zelfs met moeite nog niet. Dit album staat vol, maar dan écht vol met zwakke nummers, om nog maar te zwijgen over het flauwe afkooksel van "Baby", de cover van "Justin Bieber"!! ☺

AHappyFriend
Member
*****
Ian doet het niet slecht met zen eerste album. De liedjes zijn erg leuk, maar hij zou ze beter maar in eén taal zingen. Zoals: I <3 You en zowat andere maar Autograph is het beste liedje op het album. Ookal is het zo wat Engels Nederlands gezongen. Toch een Schitterende start!

Seyroid
Member
*
als ian ooit (ooit!) volwassen wordt, moet hij zich toch doodschamen! wannabe

bjorn614
Member
*
Slecht album

Patrick3
Member
**
Zal wel scoren bij de jonge tienermeisjes:de vlaamse Bieber-zijn stiefvader is Romeo Chris Van Tongelen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.