Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tori Amos - Night Of Hunters

Cover Tori Amos - Night Of Hunters
Cover

Album

Jaar:2011
Label:DG
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/10/2011 (Positie 25)
Laatste week notering:05/11/2011 (Positie 81)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:4814 (869 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 33 / Weken: 5
de  Piek: 12 / Weken: 6
at  Piek: 22 / Weken: 6
fr  Piek: 70 / Weken: 3
nl  Piek: 34 / Weken: 6
be  Piek: 25 / Weken: 6 (V)
  Piek: 36 / Weken: 3 (W)
fi  Piek: 8 / Weken: 4
no  Piek: 31 / Weken: 3
dk  Piek: 29 / Weken: 1
it  Piek: 47 / Weken: 4
es  Piek: 86 / Weken: 2
au  Piek: 42 / Weken: 1

Tracks

16/09/2011
Prestige Edition - CD Deutsche Grammophon 00289 477 9429 (UMG) / EAN 0028947794295
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shattering Sea
  5:40
2.Snowblind
  3:16
3.Battle Of Trees
  8:45
4.Fearlessness
  6:34
5.Cactus Practice
  4:29
6.Star Whisperer
  9:54
7.Job's Coffin
  3:32
8.Nautical Twilight
  3:19
9.Your Ghost
  5:40
10.Edge Of The Moon
  4:53
11.The Chase
  3:03
12.Night Of Hunters
  5:34
13.Seven Sisters
  2:46
14.Carry
  4:07
DVD:
1. Documentary - Night Of Hunters
2. Carry
3. Nautical Twilight
   
16/09/2011
CD Deutsche Grammophon 00289 477 9791 (UMG) / EAN 0028947797913
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shattering Sea
  5:38
2.Snowblind
  3:14
3.Battle Of Trees
  8:42
4.Fearlessness
  6:30
5.Cactus Practice
  4:27
6.Star Whisperer
  9:53
7.Job's Coffin
  3:32
8.Nautical Twilight
  3:16
9.Your Ghost
  5:38
10.Edge Of The Moon
  4:51
11.The Chase
  3:02
12.Night Of Hunters
  5:32
13.Seven Sisters
  2:44
14.Carry
  4:07
   

Tori Amos   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cornflake Girl05/03/1994386
Hey Jupiter / Professional Widow02/11/19962215
Welcome To England16/05/2009Tip: 26 
Trouble's Lament26/04/2014Tip: 69 
Cloud Riders19/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boys For Pele03/02/1996814
From The Choirgirl Hotel09/05/19981314
To Venus And Back02/10/1999135
Strange Little Girls29/09/200169
Scarlet's Walk09/11/2002155
A Tori Amos Collection - Tales Of A Librarian29/11/20033410
The Beekeeper26/02/20051118
American Doll Posse05/05/2007229
Abnormally Attracted To Sin23/05/2009238
Night Of Hunters01/10/2011256
Gold Dust13/10/2012274
Unrepentant Geraldines17/05/2014237
Little Earthquakes - Deluxe Edition25/04/20151062
Under The Pink - Deluxe Edition25/04/20151622
Boys For Pele - Deluxe Edition26/11/20161181
Native Invader16/09/2017194
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Kanndasdennsein
Member
******
Für das Gesamtwerk zücke ich auch die 6 und das obwohl die meisten Songs nicht an alte Meisterwerke heranreichen.
Tori ist hier vollends in ihrem Element und auch wenn es sich um Klassik-Variationen handelt, könnten diese auch genausogut vollends ihrer eigenen Feder entsprungen sein. Reiht sich nahtlos in ihr restliches Repertoire ein.
Favoriten:
1. Star Whisperer
2. Night Of Hunters
3. Your Ghost
4. Seven Sisters
5. Shattering Sea
Laatst gewijzigd: 27/11/2013 00:17

crystal_ball
Member
**
ich war / bin maßlos enttäuscht ... und das schreckliche daran: das nächste album soll wohl in genau dieselbe kerbe schlagen! o.O

ulver657
Member
******
ein wundervolles album - wohl ihr bestes! ihre klassik-variationen faszinieren mich!
Laatst gewijzigd: 07/03/2012 05:05

remember
Member
**
Tori einst glorreich, zog sich zusammen mit den Berliner Philharmoniker auf eine Spurensuche nach Schubert oder Bach.
Die klassische Märchenfee gefällt mir in dieser Roller überhaupt nicht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.