Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gavin DeGraw - Sweeter

Cover Gavin DeGraw - Sweeter
CD
RCA 88697 56083 2

Album

Jaar:2011
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/10/2011 (Positie 61)
Laatste week notering:15/10/2011 (Positie 93)
Piekpositie:61 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:6611 (380 Punten)
Heatseekers:24/09/2011 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 19 / Weken: 3
nl  Piek: 6 / Weken: 35
be  Piek: 61 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 29 / Weken: 1
no  Piek: 25 / Weken: 3
dk  Piek: 6 / Weken: 2

Tracks

16/09/2011
CD RCA 88697 56083 2 (Sony) / EAN 0886975608324
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sweeter
  3:43
2.Not Over You
  3:38
3.Run Every Time
  3:06
4.Soldier
  3:31
5.Candy
  4:38
6.You Know Where I'm At
  3:21
7.Stealing
  4:17
8.Radiation
  4:17
9.Where You Are
  4:21
10.Spell It Out
  3:57
   

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Love With A Girl26/04/2008Tip: 17 
Not Over You09/07/2011Tip: 12 
Run Every Time21/01/2012Tip: 31 
Best I Ever Had20/07/2013Tip: 3 
Who's Gonna Save Us19/10/2013Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gavin DeGraw17/05/2008822
Sweeter01/10/2011613
Make A Move19/10/20131213
Something Worth Saving17/09/2016703
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.