Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Steps - Step One

Cover Steps - Step One
Cover

Album

Jaar:1998
Label:JIVE
Distributeur:ZOMBA
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/1998 (Positie 4)
Laatste week notering:17/07/1999 (Positie 48)
Piekpositie:1 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:44
Positie aller tijden:340 (8215 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 33 / Weken: 22
be  Piek: 1 / Weken: 44 (V)
se  Piek: 46 / Weken: 6
au  Piek: 5 / Weken: 36
nz  Piek: 6 / Weken: 33

Tracks

11/09/1998
CD Jive 7243 8 46449 2 5 (Zomba) / EAN 0724384644925
Toon detailsAlles beluisteren
1.Steptro
  0:56
2.Last Thing On My Mind
  3:04
3.5, 6, 7, 8
  3:22
4.One For Sorrow
  4:20
5.Heartbeat
  4:24
6.This Heart Will Love Again
  3:48
7.Experienced
  3:27
8.Too Weak To Resist
  3:50
9.Better Best Forgotten
  3:46
10.Back To You
  4:04
11.Love U More
  3:57
12.Stay With Me
  4:04
   
14/09/1998
CD Jive 0519112 / EAN 5013705191121
Toon detailsAlles beluisteren
   

Steps   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5, 6, 7, 831/01/1998221
Last Thing On My Mind09/05/1998122
One For Sorrow29/08/1998116
Heartbeat / Tragedy28/11/1998816
Better Best Forgotten20/03/19992010
Thank ABBA For The Music (Steps, Tina Cousins, Cleopatra, B*Witched & Billie)17/04/19992311
Love's Got A Hold On My Heart17/07/19991410
After The Love Has Gone23/10/1999138
Say You'll Be Mine / Better The Devil You Know08/01/2000423
Deeper Shade Of Blue29/04/2000363
Stomp17/02/2001255
It's The Way You Make Me Feel26/05/2001327
Scared Of The Dark01/04/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Step One19/09/1998144
Steptacular06/11/1999215
Buzz07/04/20011113
Tears On The Dancefloor29/04/2017204
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
******
Op dit album staan heel wat tophits van Steps

nirvanamusic87
Member
****
Good debut by them. They were always a good fun pop band and this has good singles and other tracks on here. 53 weeks in the UK top 100. UK#2 and Ireland#8. US#79. 2.4 million copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 06/12/2015 22:47
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.